Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Támogatott tartalom 2020. május 29., péntek

Elfogadta a képviselőház Antal Lóránt RMDSZ-es szenátor javaslatát az IMM Invest Romania program visszajelzési határidejére (x)

A gazdasági bizottságon április 27-én sikeresen átvitt RMDSZ-es javaslatot múlt héten a képviselőház is elfogadta. Az RMDSZ javaslat arra kötelezi a pénzügyi intézményeket és a bankokat, hogy maximum 14 naptári napon belül nagyon egyértelműen reagáljanak minden kis- és középvállalkozó kérésére.

Támogatott tartalom 2020. április 28., kedd

Hogyan készülhetünk fel egy pénzügyi válságra? (x)

A biztos anyagi háttér nagyon sokat számít. Egy válság esetén a megtakarításunk életmentő lehet, ezért fontos, hogy mindig ügyesen bánjunk a pénzzel. Soha nem tudhatjuk, hogy mikor maradunk állás nélkül, ezért érdemes a legrosszabb esetekre is felkészülni.

Támogatott tartalom 2020. április 22., szerda

Pár perc alatt fertőtleníthető maszkokat gyárt egy székelyudvarhelyi vállalat (x)

A járvány miatti szükségállapot sok vállalkozót szorított sarokba, de a kényszerhelyzet és a segíteni akarás új ötleteket szülhet. Így történt ez a székelyudvarhelyi Valdental Kft.-nél is.

Támogatott tartalom 2020. április 04., szombat

A környezettudatos vezetés élménye (x)

A környezetbarát közlekedés forradalmasítójaként ismert Toyota hibridhajtású típusai milliós nagyságrendben fogynak világszerte – és a roncsautóprogramnak köszönhetően a különböző modellek most Székelyföldön is kivételes árakon érhetők el.

Támogatott tartalom 2020. március 20., péntek

Ne dumáljunk, hanem csináljuk! (x)

Antal Lóránt szenátor három havi fizetését ajánlotta fel az Udvarhely felkészül – COVID-19 gyűjtéshez.

Támogatott tartalom 2020. február 26., szerda

Gyula – a város, amelyben sose csalódunk (x)

Nagyvárad és Arad között, Románia határától mindössze öt kilométerre található Magyarország történelmi fürdővárosa, Gyula. A város a történelem és a modernitás egyedi ötvözetével várja látogatóit.

Legnézettebb
Hallgassa online rádióinkat