Székelyhon napilap és páros múzeumbelépő
35 lej/hó
 • Székelyhon
  Előfizetéshez járó kiadványaink
 • Ajándék páros belépő az Elit alakulat 2.0 kiállításra a Csíki Székely Múzeumba
  A páros belépő értéke 30 lej.
Népszerű
Páros-csomag
42 lej/hó
 • Székelyhon
  Nőileg
 • Ajándék apróhirdetés a Székelyhon napilapban
  3 megjelenés/hó, értéke 30 lej.
Családi-csomag
58 lej/hó
 • Székelyhon
  Nőileg
  Heti Hirdető
 • Ajándék apróhirdetés a Székelyhon napilapban
  3 megjelenés/hó, értéke 30 lej.
* Csomagajánlataink csak természetes személyekre érvényesek.

10 ok, hogy miért fizessen elő a Székelyhonra?

Mert, aki minket olvas…

 • Ugyanakkor csak arról írunk, ami Székelyföld szempontjából lényeges, sorsdöntő és érdekes. A lapok helyi jellege így nem eltűnik, hanem kibővül. Az eddigi kisrégióban való gondolkodást bővítettük, mert nagyban, egész Székelyföldben gondolkodunk. Mert Székelyföld EGY és oszthatatlan.

 • Udvarhelytől Gyergyóig, Vásárhelytől Csíkig, Szentgyörgytől Kovásznáig feltárjuk a székelyföldi magyarokat érintő ügyeket, azok hátterét. Nem az a célunk, hogy minden csipp-csupp ügyet felsoroljunk, nem csinálunk versenyt abból, ki tud több hírt összegereblyézni, a felszín kapargatása nem visz előbbre. Az interneten már könnyen és gyorsan megtudhatjuk, mi történt, de ki fogja megválaszolni a következő kérdéseket:

  • Miért történt? Ki vonható felelősségre?
  • A jövőben hogyan kerülhetjük el?
  • Mások hogyan oldják meg?

  Mi a nyomtatott Székelyhon háza táján végre megtehetjük azt, hogy tartalmas és érdekes cikkeket írjunk, párbeszédeket indítsunk el, véleményeket ütköztessünk, megoldásokat keressünk és találjunk. Leendő olvasóinknak pedig nem kevesebbet ígérünk, mint azt, hogy tájékozottak és jól informáltak lesznek, olyanok, akik nem csak szemlélői és panaszosai, hanem építő kritikusai és aktív résztvevői az eseményeknek.

 • A Székelyhon helyben készül, helyi történeteket dolgozunk fel, és helyi szerzők írják. Helyi irodát és szerkesztőséget tartunk fenn a 15 000 főt meghaladó magyar lélekszámú székelyföldi városokban.

 • Aki minket olvas, kitekinthet a megyehatárokon túlra, állja és kiállja annak próbáját, hogy nem csak önmagával, saját tyúkudvarával törődik, hanem képes egységes Székelyföldben és közösségben gondolkodni. Aki minket olvas, az megtudja, hogy közös gondjainkra ki milyen megoldást talált, miben vagyunk jók, és miben maradtunk le a többi székelyföldi településhez, kisrégióhoz képest.

  Idejétmúlt és szűklátókörű marad az, aki csak önmagával törődik. Székelyföld esetében ez hatványozottan igaz: ha felaprózzuk magunkat, rossz értelemben vagyunk önzőek, hosszú távon a székelyföldi magyar közösség halálát okozzuk, mert egyedül és külön-külön túl kicsik vagyunk a túléléshez.

 • A nyomtatott Székelyhon olvasója a sorok mögé tekint, törődik a holnappal. Olvasónk nem csak szemlélője, hanem alakítója is az eseményeknek: tudatában van, hogy előfizetésével a székelyföldi magyar nyelvű sajtó megmaradását segíti elő, amely nélkül nincs magyar s közösségi tudat.

  A Székelyhonra való előfizetéssel az olvasó a székelyföldi magyar közösség egészén belüli diskurzust, a közösség gondolatainak, érzéseinek, problémáinak megosztását, a párbeszéd fenntartását támogatja. Amíg ezt a párbeszédet fenntartjuk, addig a gyökereinket ápoljuk, a közösségünket erősítjük. Így együttes erővel tudunk a közös ügyért, önmagunkért cselekedni. Amint a párbeszéd megszűnik, a közösség iránti érdeklődésünk megfakul, a közösségben rejlő erő pedig meggyengül.

  Azzal, hogy előfizet a Székelyhonra, részesévé válik a közös gondolkodásnak, hosszú távon a székelyföldi összefogás és az egységes, önálló Székelyföld megszületésének lehet részese.

 • Egész Székelyföldhöz akarunk szólni, a kicsit székelyekhez és a nagyon székelyekhez egyaránt, egy tartalmasabb, jobb lappal. 2018-ban ezért tartottuk fontosnak, hogy a lap minőségén és az olvasnivaló mennyiségén, tartalmán is javítsunk.

 • Jobb minőségű nyomtatásban, kizárólag színes oldalon, a régi tévéműsor mellé nyolc új tematikus kiadvánnyal rukkoltunk elő, így lényegesen több tartalmat kap az olvasó. Kiadványaink témája olvasóink érdeklődési körét tükrözi, melyet a 2018-ban folytatott közvélemény-kutatásunk alkalmával adtak tudtunkra: sport, életmód és gasztró, hitélet és élettér, kultúra és szórakozás. Az öt heti és négy havi kiadvány ajándékba jár az előfizetés mellé.

 • Minden megrendelt előfizetés mellé egy apróhirdetési lehetőséget adunk ajándékba, mely nemcsak a Székelyhon nyomtatott lap hasábjain jelenik majd meg, hanem a Székelyhon hírportálunkon is. A szélesebb körben terjesztett apróhirdetésével akár azonnal is gazdára találhatnak megunt, régi vagy porosodó tárgyai.

 • Otthonról, kényelmesen rendezheti előfizetését, akár ajándékba is barátainak, szeretteinek. Mi sem egyszerűbb ennél, kattintson ide.

 • Aki kényelmesen, utánajárás nélkül akar előfizetni, annak ez a legolcsóbb megoldás. Természetesen ügyfélszolgálatainkon és újságos standjainkon sem drágább ennél, de oda el kell menni személyesen. Postán az egy hónapos előfizetés 39,7 lejbe kerül, ha boltból, szabadeladásban vásárolja a lapot összesen 63 lejt költene. Kell ennél több érv, hogy miért is éri meg előfizetni?

5 ok, hogy miért fizessen elő lapcsomagjainkra?

 • A Székelyhon tájékoztat és elgondolkodtat, a női magazinok gyönyörködtetnek, a rejtvénymagazin szórakoztat, a National Geographic kinyitja elménket a világ tudományos csodáira.

 • Ezek az olvasnivalók azoknak valók, akik felismerték annak jelentőségét, mennyivel jobb lesz az életminőségük, ha kiszállnak a rohanásból, kikapcsolják a tévét, félrerakják a telefont, fotelbe süppednek és olvasnak. És élvezik, hogy a világ ügyei, szépségei, emberei a két kezükben lévő lapokon elevenednek meg.

  Ha házhoz rendelik ezeket a lapcsomagokat, megtették az első lépést azért, hogy saját családjának is ilyen inspiráló, hasznosan eltöltött perceket szerezzenek.

 • Mindenkinek vannak a házban nem használt, de még jó állapotú tárgyai, amiknek gazdát lehet találni, de olvasóink különböző szolgáltatásokat is előszeretettel hirdetnek nálunk. Ehhez kínálunk lehetőséget ajándék apróhirdetésünkkel, amit januártól 300 ezres olvasótáborunk olvashat majd a portálunkon és a nyomtatott Székelyhon hasábjain összesen!

 • Mert ezek a csomagok itt megrendelve olcsóbbak, mint saját terjesztési hálózatunkban, lényegesen olcsóbbak, mint postán, és sokkal olcsóbbak, mint szabadeladásban megvásárolva.

 • Gondoljon csak bele: most itt megrendeli, valamelyik online fizetési móddal kifizeti, és ha az előfizetésre a hónap 21. napja előtt kerül sor, akkor a következő hónapban már a postaládában lesz az olvasnivaló!

  Csapjon bele, próbálja ki ajánlatunkat!


Éljen a lehetőséggel és kezdje hasznos olvasnivalóval a 2020-as évet!

Előfizetek a csomagok valamelyikére!

Gyakran ismételt kérdések

A Székelyhon Székelyföld regionális napilapja, a Príma Press Kft. által kiadott Csíki Hírlap, Udvarhelyi Híradó, Gyergyói Hírlap és Vásárhelyi Hírlap jogutódja. Az egységes Székelyhon napilap mind a négy székelyföldi városban saját szerkesztőséget tart fent, így biztosítva, hogy a lapba helyben készült, Székelyföld egészét érintő helyi tartalom kerülhessen. A Székelyhon Székelyföld saját önálló napilapjaként jogelődjeinél sokkal szélesebb réteghez tud eljutni, mint korábbi lapjaink bármikor. Jobb minőségű nyomtatásban több tartalmat kap az olvasó. A napi híreken túl az események hátterét is tüzetesebben vizsgáljuk, a székelyföldi magyarságot érintő kérdéseket alaposan körbejárjuk.

Az előfizetéssel az olvasó a székelyföldi közösség gondolatainak, érzéseinek, problémáinak megosztását, a párbeszéd fenntartását támogatja. Mindaddig, amíg ezt a párbeszédet fenntartjuk, addig a gyökereinket ápoljuk, a közösségünket erősítjük. Amíg a közösségünket erősítjük, addig együttes erővel tudunk közös ügyeinkért, önmagunkért cselekedni.

A 2018-ban olvasói visszajelzések alapján megújított lapot nyolc új kiadvánnyal bővítettük ki, ami nemcsak szórakoztató, hanem egyben tartalmas és hasznos olvasmányt is kínál az olvasóknak. Ne hezitáljon, rendelje meg a lapot, vagy valamelyik lapcsomagot, és próbálja ki, mennyire jó, ha az olvasnivaló mindig kéznél van.

Nőileg A Nőileg ízlésesen kialakított, időtálló tartalommal ellátott havilap, amely a 2020-as évtől évi tizenkét lapszámmal jelentkezik. A jövő évben olvasóink többek között megismerhetik Ne maradj le 120 évről! című sorozatunkat is, amely bemutatja Erdély fontos mérföldköveit az elmúlt bő egy évszázadból. Már csak ezért sem érdemes lemaradni a lapról és megrendelni csomagban a Székelyhonnal.

Heti Hirdető Székelyföld hirdetőújsága, amely az eladó portéka mellett szórakoztató rejtvényekkel és érdekes írásokkal szórakoztatja heti szinten Hargita, Kovászna, Brassó és Maros megye olvasóit.

Nem. Az ajánlatok csak természetes személyeknek szólnak. Ha jogi személynek szeretne előfizetni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal a következő elérhetőségek valamelyikén: 0726–719 962; elofizetes@szekelyhon.ro.

Mert online csak pár kattintás, olcsóbb, kényelmes, gyors és mindezek mellett még biztonságos is!

Az ajándék apróhirdetések az adott előfizetés vagy lapcsomag rendelésétől számítva három hónapig használhatók fel a Székelyhon napilapban. Ehhez el kell juttatnia hozzánk a hirdetés szövegét az elofizetes@szekelyhon.ro címre, vagy akár be is diktálhatja telefonon a következő számot tárcsázva: 0726–719 962. Az azonosításhoz szükség van az Ön nevére és a rendelés számára, amit e-mailben küldtünk el.

A megrendelt lapokat saját terjesztési hálózatunk, valamint a Román Posta kézbesíti, megrendeléseket ezért csak Románia területén vehetünk fel.

Előfizetése mindig a következő hónap első munkanapjától, egész naptári hónapra szól. A következő havi lapszámokra folyó hónap 21. napjáig fizethet elő!

Sőt! Éppen azt reméljük, hogy ezzel a lehetőséggel az elszármazott erdélyiek hasznos és élvezetes olvasnivalóval örvendeztethetik meg az itthoniakat. Ez az ajándék nem merül feledésbe kibontás után, hiszen minden hétköznap eszébe juttathatja az itthoniaknak a távol lévő rokonokat, ismerősöket.

Lehetnek, amennyiben nem eurós PayPal számláról fizet. Ez esetben 4%-os átváltási díjat számol fel a PayPal. A fizetésről bővebben itt olvashat: szekelyhon.ro/elofizetes/fizetes.

Lehetnek, de ez bankonként változik. Kérjük, ellenőrizze bankja utalási költségeit.

Egyszerű és kényelmes megoldás a bankkártyás fizetés automatikus meghosszabbítással! Mert nem kell havonta vesződni az előfizetés megújításával. Ez ugyanis automatikusan megtörténik. A rendszer minden hónapban levonja bankszámlájáról a megrendelt csomag ellenértékét. Csak ennyit, nem többet!

Az automatikusan meghosszabbodó előfizetését bármikor felbonthatja. Kérjük, szándékát jelezze munkanapokon az ügyfélszolgálatunkon (tel.: 0726–719 962). Fontos tudni, hogy az előfizetés mindig a következő naptári hónaptól szakítható meg, a folyó havi megrendelést nem tudjuk megállítani. Önnek tehát, amennyiben nem kívánja fenntartani az automatikus előfizetést, akkor az éppen aktuális hónap legkésőbb 21. napjáig kell sikeresen lemondania a fent említett módon, ezzel jelezve, hogy a következő hónapban már nem tart igényt a szolgáltatásra. Ha a lemondást a tárgyhónap 21. napja után teszi meg, akkor ez a tárgyhónap utáni második hónap előfizetésére lesz érvényes, tehát egy hónappal tovább tart az előfizetés.

Nincsenek.