HIRDETÉS
Dobos László 2018. január 04., csütörtök

Játszottak és ünnepeltek a csíkdánfalvi hokisok

Ötven éves a csíkdánfalvi hoki, ebből az alkalomból Dánfalva-kupával díjazott jubileumi jégkorong emléktornát tartottak az óesztendő utolsó napján. Az ünnepséget díjkiosztó gála, képes bemutató és ünnepi vacsora követte.

Dobos László 2017. december 23., szombat

Sportklub–Corona kupadöntő lesz

Papírforma szerint alakultak a Galacon zajló jégkorong Román Kupa csoporteredményei. Pénteken a két Erste ligás csapat, a Csíkszeredai Sportklub és a Brassói Corona is sima győzelmet aratott, így ez a két együttes játszik a serlegért.

HIRDETÉS
Dobos László 2017. december 10., vasárnap

Nem tudta legyőzni a Dunărea Călărași együttesét a csíki futsalcsapat

Bár szinte végig vezetett, végül csak 5–5-ös döntetlent ért el hazai pályán vasárnap este a csíkszeredai Imperial Wet a román teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszában. A vendégek másfél perccel a vége előtt egyenlítettek.

Dobos László 2017. december 10., vasárnap

Négy érmet szereztek a csíki úszók

Moș Hyperion-kupával díjazott úszóversenyen vettek részt Brassóban a csíkszeredai Swim To Perfection csapat tagjai, ahonnan több érmes helyezéssel tértek haza.

Dobos László 2017. december 02., szombat

Gólgazdag meccsen győzte le az Újpestet a Sportklub

Telt ház előtt, kitűnő hangulatban, gólzáporos meccsen győzte le szombaton este hazai pályán a Csíkszeredai Sportklub az Újpest együttesét a jégkorong Erste Liga alapszakaszában. A csíkiak végig vezetve nyertek 6–4-re, és dobogós helyről várják a folytatást.

HIRDETÉS
Dobos László 2017. november 29., szerda

Szent András ünnepe

Csütörtökön van Szent András napja. Szent András apostol több székelyföldi templom védőszentje, 2012 óta hivatalos ünnep Romániában.

Dobos László 2017. november 28., kedd

Szándéknyilatkozat a székelyföldi és a magyar hoki együttműködéséért

Szándéknyilatkozatot írt alá kedden Csíkszeredában Tánczos Barna, a Székelyföldi Jégkorong Akadémiát (SZJA) működtető Mens Sana Alapítvány elnöke és Such György, a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) vezetője a két intézmény további együttműködéséről.

Dobos László 2017. november 21., kedd

Jókora hátrányból fordítva nyert a Sportklub

Fordulatos mérkőzésen, háromgólos hátrányból fordítva nyert kedd este a Csíkszeredai Sportklub a Gyergyószentmiklósi Progym ellen a Vákár Lajos Műjégpályán. A találkozó felénél a vendégek 5–2-re vezettek, innen fordítva győzött 7–6-ra a Sportklub.

HIRDETÉS
Dobos László 2017. november 18., szombat

Emberhátrányban rúgták győztes góljukat

A 30 percet emberhátrányban játszó FK Csíkszereda nehezen, Bajkó Barna 11-esből elért góljával tudta legyőzni a Bucovina Rădăuți együttesét szombaton délután a román labdarúgó 3. Liga 13. fordulójában.

Dobos László 2017. november 17., péntek

Egy góllal verte a Sportklubot a Corona

Brassói sikerrel zárult az Erste Liga és a román jégkorongbajnokság rangadója. A mindkét bajnokságban beszámító péntek esti mérkőzésen a házigazda Brassói Corona 3–2-re nyert a Csíkszeredai Sportklub ellen.

Dobos László 2017. november 16., csütörtök

Továbbjutott az FK U17-es csapata

Magabiztos győzelmet aratott az FK Csíkszereda ifjúsági csapata az U17-es korosztályúak számára kiírt labdarúgó Román Kupa első fordulójában. Vég Csongor és Incze Tibor edzők tanítványai legyőzték a Marosvásárhelyi ASA együttesét, és nyolcaddöntősök.

HIRDETÉS
Dobos László 2017. november 15., szerda

Csíki lány a fallabda-világranglistán

Közzétette legfrissebb, novemberi világranglistáját a Nemzetközi Fallabda-szövetség. Kellemes meglepetésre a legjobb női romániai fallabdázót, a csíkszeredai Szász Kincsőt a 8. helyre rangsorolták az ifjúságiak listáján.

Dobos László 2017. november 12., vasárnap

Csak egy ponttal tért haza az FK Csíkszereda

Három pontért utazott el, de csak egy ponttal tért haza az FK Csíkszereda Vrancea megyéből a román labdarúgó 3. Liga 12. fordulójában. Bálint László György edző tanítványai 2–2-es döntetlent játszottak a CSM Focșani otthonában.

Dobos László, Zátyi Tibor 2017. november 10., péntek

Az FK idegenben, az SZFC otthon nem hibázhat

A 12. fordulóval folytatódik a labdarúgó 3. Liga, szombaton az FK Csíkszereda a CSM Focșani otthonában, míg a Székelyudvarhelyi FC hazai pályán a Barcarozsnyói Olimpic Cetate ellen lép pályára. Mindkét együttesnél cél a három pont megszerzése.

Dobos László 2017. november 10., péntek

Suceaván fociztak a Hargita megyei lányok

Két csapat képviselte Hargita megyét a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) által szervezett Futball és nőiesség elnevezésű vetélkedő döntő tornáján, amelyet az elmúlt napokban rendeztek meg Suceaván.

HIRDETÉS
Dobos László 2017. november 09., csütörtök

Nehezen nyert Galacon a Sportklub

A vártnál nehezebben nyert csütörtök este a Csíkszeredai Sportklub Galacon a helyi Dunărea ellen a román jégkorongbajnokság alapszakaszában. Az utolsó percig szoros mérkőzés végül a kék-fehérek 4–3-as sikerét hozta.