Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Dobos László 2020. január 23., csütörtök

A Brassói Corona utolérte a Sportklubot

Vendéggyőzelemmel zárult a Corona–Ferencváros mérkőzés csütörtökön este a jégkorong Erste Liga középszakaszában. A Fradi a ráadásban lőtt aranygóllal nyert 5–4-re Brassóban, de a Corona pontszámban beérte a Csíkszeredai Sportklubot.

Dobos László 2020. január 23., csütörtök

Pesti csapatokkal hokiznak a székelyek

Nincs megállás a közös magyar-román jégkorongbajnokságban: az Erste Ligában minden nap terveztek mérkőzést a hétvégén. A két székely csapat közül a Gyergyói HK Budapesten vendégszerepel, a Csíkszeredai Sportklub pedig a Ferencvárost fogadja.

Dobos László 2020. január 22., szerda

Két góllal verték Karácsonkőt a csíki labdarúgók

Szerdán délután lejátszotta második idei felkészülési mérkőzését az FK Csíkszereda, a piros-feketék Karácsonkő 3. ligás együttesét fogadták a Márton Áron- és a Segítő Mária-gimnáziumok mögötti műgyepes pályán.

Dobos László 2020. január 22., szerda

Újabb felkészülési meccset játszik az FK Csíkszereda

Szerdán 13 órától FK Csíkszereda–Ceahlăul Piatra Neamț barátságos mérkőzést rendeznek a Márton Áron és a Segítő Mária gimnázium mögötti műgyepes pályán.

Dobos László 2020. január 21., kedd

Sportklub-vereséggel kezdődött a középszakasz

Meglepetésre vereséggel kezdte a középszakaszt a jégkorong Erste Ligában az alapszakaszgyőztes Csíkszeredai Sportklub. A csíkiak kedden este 3–1-es vereséget szenvedtek a Brassói Coronától a Vákár Lajos Műjégpályán.

Dobos László 2020. január 20., hétfő

Puskásról tartottak előadást Csíkszeredában

Minden idők legnagyobb magyar futballistájáról tartottak előadást hétfőn este Csíkszeredában. Az olimpiai bajnok és világbajnoki ezüstérmes Puskás Ferencről a legkiválóbb ismerője, Szöllősi György sportújságíró beszélt a Csíki Moziban.

Dobos László 2020. január 19., vasárnap

Idei első nagy versenyükön vettek részt a székelyföldi sízők

Bár a romániai sípályák üzemeltetői hóhiánnyal küszködnek, Felsőbányán sikerült megrendezni az év első országos szintű alpesi síversenyét, amelyen négy székelyföldi klub volt képviselve.

Dobos László 2020. január 17., péntek

Ellenük készül az FK Csíkszereda a ciprusi edzőtáborban

Az FK Csíkszereda hétfőn kezdte el a felkészülést a labdarúgó 2. Liga tavaszi szezonjára, jövő héten pedig ciprusi edzőtáborba utazik. 

Dobos László 2020. január 17., péntek

Bajnoki pontokért játszik a Sportklub és a GYHK

Csíkszeredában és Galacon is két-két mérkőzéssel folytatódik hétvégén a román felnőtt jégkorongbajnokság alapszakasza.

Dobos László 2020. január 16., csütörtök

Győzelemmel zárta az alapszakaszt a Sportklub

Az alapszakaszgyőztes Csíkszeredai Sportklub otthon tartotta a három pontot a Debrecennel szemben a jégkorong Erste Liga alapszakaszának utolsó mérkőzésén. A csíki kék-fehérek csütörtök este 4–3-ra győztek a hajdúságiak ellen.

Dobos László 2020. január 16., csütörtök

Érmek a téli ifjúsági olimpiáról

Négy magyar jégkorongozó nyert érmet Lausanne-ban, a téli ifjúsági olimpia hatodik versenynapján: a kapus Hegedüs Levente első magyarként aranyat, Márton Luca ezüstöt, Ivády Milán és Metzler Regina pedig bronzot szerzett. A román küldöttségből is örvendhetett sportoló dobogós helyezésnek.

HIRDETÉS
Dobos László 2020. január 16., csütörtök

Kikapott a Brassó Dunaújvárosban

Gólzáporos hazai győzelmek születtek a jégkorong Erste Liga alapszakaszának szerda esti mérkőzésein. A címvédő FTC a Vasast, az Acélbikák pedig a Coronát győzték le hazai pályán.

Dobos László 2020. január 15., szerda

Ezüstérmes lett a székely hokicsapat a világjátékokon

Második helyen végzett, ezüstérmet szerzett a Székelyföldet képviselő Csíkszeredai Fortunato Devils csapata Innsbruckban a World Masters Games hokitornáján.

Dobos László 2020. január 14., kedd

Bunyós meccsen verte a Sportklub a Steauát

Sok kiállítással tarkított mérkőzésen győzte le a Csíkszeredai Sportklub kedden este a Bukaresti Steauát a román jégkorongbajnokság alapszakaszában. A csíkiak 8–0-ra nyertek, de három játékosuk mérkőzésbüntetést kapott.

Dobos László 2020. január 14., kedd

Bő kerettel alapoz az FK Csíkszereda

Harmincnál is több játékossal kezdte meg a téli erőnléti edzéseket a román labdarúgó 2. Liga februári végi tavaszi rajtjára készülő FK Csíkszereda.

HIRDETÉS
Dobos László 2020. január 13., hétfő

Ötgólos vereséget szenvedtek az Acélbikák

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata meglepetésre 5–0-ra kikapott a Hokiklub Budapest vendégeként a jégkorong Erste Liga hétfő esti találkozóján.