Csíkszék
Udvarhelyszék
Marosszék
Gyergyószék
Háromszék
Dobos László 2019. május 20., hétfő

Szépítettek a galaciak a futsaldöntőben

Noha kétszer is vezetett, végül vereséget szenvedett a Csíkszeredai Imperial Wet a Galaci United otthonában a román teremlabdarúgó-bajnokság döntőjének harmadik találkozóján. A három nyert mérkőzésig tartó sorozatban a csíkiak összesítésben 2–1-re vezetnek.

Dobos László 2019. május 20., hétfő

Nagyon elverték a foksányiakat

Nagyarányú győzelemmel zárta a 2018/19-es román felnőtt férfi kosárlabda-bajnokságot a VSK Csíkszereda. Lászlófy Botond edző tanítványai hétfő délután 109:73-ra verték a CSM Focșani együttesét az Erőss Zsolt Arénában.

Dobos László 2019. május 20., hétfő

Temesváron nyert a csíki női focicsapat

Idegenben aratott győzelmet az FK Csíkszereda a román női labdarúgó 3. Liga 9. fordulójában. Albu László edző tanítványai 4–3-ra nyertek Temesváron.

Hallgassa online rádióinkat
Dobos László 2019. május 20., hétfő

Futsalbajnok lehet az Imperial Wet

Hétfőn este a harmadik mérkőzéssel folytatódik a teremlabdarúgó 1. Liga döntője. A Galaci United a házigazda, a Csíkszeredai Imperial Wet vezet összesítésben, egy újabb győzelemmel fennállása első bajnoki címét szerezheti meg.

Dobos László 2019. május 20., hétfő

Veretlen maradt a Gyergyói VSK

Újabb győzelmet aratott a listavezetői Gyergyói VSK a labdarúgó 4. Liga Hargita megyei bajnokságának keleti csoportjában. A gyergyóiak ezzel a 8. forduló után is veretlenek maradtak a rájátszásban.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. május 20., hétfő

Egy győzelemre a bajnoki címtől a Nagygalambfalvi SE

Nagy lépést tett, hogy megnyerje a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság nyugati csoportját a listavezető, gólzáporos mérkőzésen nyert. A címvédő is simán diadalmaskodott, így egy kis izgalom maradt a legvégére.

Dobos László 2019. május 20., hétfő

Rangadót nyertek az amerikaiak a hokivébén

Újabb mérkőzést nyert meg az Amerikai Egyesült Államok válogatottja a Szlovákiában zajló elit jégkorong-világbajnokságon, az amerikaiak 3–1-re verték a németeket.

Dobos László 2019. május 19., vasárnap

Bronzéremért játszhat a Dusinszki-csapat

Nem sikerült a döntőbe jutás, hazai pályán is vereséget szenvedett az FK Csíkszereda korosztályos együttese a román U17-es labdarúgó-bajnokság elődöntőjében. A Viitorul 3–1-re győzött vasárnap Csíkszeredában.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. május 19., vasárnap

Papírforma eredmények a hokivébén

Az Egyesült Államok és Oroszország is győzött a Szlovákiában zajló jégkorong-világbajnokság nyolcadik játéknapján. Előbbi hetet ütött Dániának, utóbbi Lettországot fektette két vállra.

Dobos László 2019. május 18., szombat

Az FK Csíkszereda feljutott a 2. Ligába

Egy fordulóval a bajnokság befejezése előtt megnyerte a labdarúgó 3. Liga 5. csoportját az FK Csíkszereda, és feljutott a 2. Ligába. Valentin Suciu legénysége szombaton délután 2–0-ra nyert a Szatmár megyei Tasnádon, és behozhatatlan előnyre tett szert a rangsor élén a második helyezett Lénárdfalvával szemben.

Dobos László 2019. május 18., szombat

Kétnapos focimaraton volt Csíkkarcfalván

A kicsik korcsoportjában a kézdiszentkereszti Trefán Trefán Leonád Általános Iskola, a nagyoknál pedig a csíkszentkirályi Vitos Mózes Általános Iskola együttese végzett az élen a hétvégén Csíkkarcfalván megrendezett Buzánszky Jenő Erdélyi Focikupán.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. május 18., szombat

Szlovákia még továbbjuthat a hokivébén

A Szlovákiában zajló 83. elit jégkorong-világbajnokság 7. játéknapján az A-csoportban a házigazdák legyőzték Franciaországot, a B-ben pedig Norvégia megverte Ausztriát.

Dobos László 2019. május 17., péntek

A svédek kiütötték az osztrákokat a hokivébén

Kiütéses győzelmet aratott a címvédő svéd jégkorong-válogatott Ausztria ellen a Szlovákiában zajló elit világbajnokságon.

Dobos László 2019. május 16., csütörtök

Részegh Tamás a DVTK-nál folytatja

Ponterős csatárral erősítette meg keretét a DVTK Jegesmedvék jégkorong együttese. A 21 éves Részegh Tamás a Csíkszeredai Sportklubtól érkezik Miskolcra.

Dobos László 2019. május 16., csütörtök

Csíki előny a kosárlabdás helyosztón

Kilencpontos győzelmet aratott csütörtökön este Focșani-ban a VSK Csíkszereda a férfi kosárlabda-bajnokság rájátszásának harmadik körében, a 15. helyért kiírt párharc első mérkőzésén.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. május 16., csütörtök

Adorján Örs hazatért

Új kapussal kezdi meg felkészülését a 2019/20-as idényre a Csíkszeredai Sportklub felnőtt jégkorongcsapata. A csíkszeredai születésű, 20 éves Adorján Örs hazatért Székesfehérvárról.