HIRDETÉS
Dobos László 2019. március 24., vasárnap

Zetelaka nyerte a Falvak Kupáját

A házigazda Zetelaka együttesének győzelmével zárult a 13 éven aluliakból álló labdarúgócsapatoknak kiírt, Falvak Kupájával díjazott bajnokság megyei szakasza.

Dobos László 2019. március 24., vasárnap

Legyőzték a Vásárhelyt, kikaptak Hagiéktól

Egy győzelem és egy vereség az FK Csíkszereda ifjúsági csapatainak hétvégi mérlege az Elit Liga alapszakaszának 12. fordulójában.

Dobos László 2019. március 23., szombat

Egygólos román vereség Svédországban

Románia válogatottja vereséggel kezdte a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjét, Cosmin Contra tanítványai szombaton este 2–1-re kaptak ki Svédországban, az F csoport nyitómérkőzésén.

Hallgassa online rádióinkat
Dobos László 2019. március 23., szombat

Bajkó négy góljával nyert Radnóton az FK

Folytatja jó tavaszi szereplését az FK Csíkszereda a román labdarúgó 3. Ligában. Valentin Suciu edző legénysége szombaton délután 5–1-re nyert Radnóton, és ezzel tartja második helyét a rangsorban.

Dobos László 2019. március 23., szombat

Csíkban játszik a Hagi-csapat

Két mérkőzést rendeznek szombaton Csíkszeredában az U19-es korosztály számára kiírt Elit-ligában. Az FK Csíkszereda marosvásárhelyi és dobrudzsai együtteseket lát vendégül.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. március 22., péntek

Hat év után újra döntős a Sportklub

A Csíkszeredai Sportklub pénteken este kétgólos hátrányból fordítva, kétszeri hosszabbítás után, aranygóllal 5–4-re legyőzte az Újpestet a jégkorong Erste Liga elődöntőjében, így bejutott a sorozat döntőjébe, ahol az FTC lesz az ellenfél.

Dobos László 2019. március 21., csütörtök

Kápolnás csapata nyerte a falusi iskolák focibajnokságát

Csíkszentkirályon tartották a Hargita megyei falusi általános iskolák teremlabdarúgó-bajnokságának megyei szakaszát. A döntőben Kápolnás csapata szoros meccsen győzte le a házigazdák együttesét.

Dobos László 2019. március 21., csütörtök

Gólzáporos hokimeccs az új-zélandiakkal

Tizenegy gólos mérkőzésen győzte le szerdán délután a Csíkszeredai ISK együttese a Székelyföldön edzőtáborozó új-zélandi U18-as korosztályú jégkorong-válogatottat.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. március 20., szerda

Egy győzelemre a döntőtől a Sportklub

A jégkorong Erste Ligában egy győzelem választja el a finálétól a Csíkszeredai Sportklubot, miután az elődöntő szerda esti mérkőzésén vendégként 3–2-re legyőzte az Újpestet.

Dobos László 2019. március 20., szerda

Csík–Udvarhely focicsata volt Gyergyóban

A csíkszeredai József Attila Általános Iskola csapatának győzelmével zárult Gyergyószentmiklóson a városi általános iskolák számára kiírt labdarúgó-bajnokság megyei szakasza. A csíkiak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzték meg a a székelyudvarhelyi Bethlen Gábor-iskola együttesét.

Dobos László 2019. március 20., szerda

Vereséggel kezdték a középdöntőt

Két székelyföldi együttes jutott be az ifjúsági 3-as korosztályú (2004–2005-ben születettek) női kézilabda-bajnokság középdöntőjébe, és mindkettő vereséggel kezdett a legjobb huszonnégy között.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. március 19., kedd

Novák Eduárd negyedik lett Hollandiában

A csíkszeredai Novák Károly Eduárd, a Román Kerékpáros-szövetség elnöke is részt vett a március közepén Hollandiában megrendezett parakerékpáros-pályavilágbajnokságon.

Dobos László 2019. március 19., kedd

Orbán Lehel U23-as bajnok

Három éremmel tértek haza Csíkszereda képviselői Szörényvárról, az U23-as korosztály számára kiírt egyéni cselgáncs-bajnokság döntőjéről. Orbán Lehel megnyerte a 60 kg-osok vetélkedőjét.

Dobos László 2019. március 19., kedd

Országos asztaliteniszverseny Csíkszeredában

Hosszú idő után újra országos szintű, A kategóriás egyéni asztaliteniszversenyt rendeznek Csíkszeredában, a József Attila Általános Iskola Tudor lakótelepi sportcsarnokában.

Dobos László 2019. március 19., kedd

Szent József búcsúünnepét ülik, Márton Áron mellszobrot avatnak Csíkszeredában

Szent József napja alkalmából kedden 16 órától tartják a búcsúünnepet a csíkszeredai, Szent József tiszteletére felszentelt püspöki kápolnában.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. március 18., hétfő

Kiegyenlített a Csíkszeredai Sportklub

Második hazai mérkőzésén is legyőzte a Csíkszeredai Sportklub az Újpest együttesét a jégkorong Erste Liga elődöntőjében. A csíkiak hétfőn este 5–3-ra nyertek, és ezzel 2:2-re módosították az állást az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban.