HIRDETÉS
Dobos László 2018. november 16., péntek

Nagybányán játszik rangadót az FK Csíkszereda

Kiélezett mérkőzésekkel teli forduló lesz a 13. játéknap a labdarúgó 3. Liga 5-ös csoportjában. A táblázaton második FK Csíkszereda a harmadik helyezett Nagybánya vendége lesz szombaton, az éllovas Lénárdfalva a hatodik Szászrégent fogadja.

Dobos László 2018. november 15., csütörtök

Búcsúzott a kupaküzdelemtől az FK Csíkszereda ificsapata

Szoros mérkőzésen vereséget szenvedett az FK Csíkszereda ificsapata az U19-es korosztályú együttesek számára kiírt labdarúgó Román Kupában.

HIRDETÉS
Dobos László 2018. november 14., szerda

Fallabda és művészet

Hargita Kupával díjazott nemzetközi fallabdaversenyt szerveztek Csíkszeredában, amelyet Bajkó Attila festőművész tárlata színesített.

Hallgassa online rádióinkat
Dobos László 2018. november 14., szerda

Cselgáncsérmek Mátyusföldről

Felvidéken, Mátyusföld központjában, Galántán vendégszerepeltek az elmúlt napokban a Csíkszeredai ISK és a Csíkszeredai Sportklub cselgáncsozói, nagyszabású nemzetközi utánpótlástornán vettek részt.

Dobos László 2018. november 14., szerda

Kiváló eredményekkel tértek haza Brassóból a csíki sporttáncosok

Országos szintű sporttáncversenyt rendeztek az elmúlt napokban Brassóban. Románia legrégebbi táncversenyén, a 21. Brassó Kupa küzdelmein szép eredményeket ér el a csíkszeredai Real Dance Sporttánc Klub.

HIRDETÉS
Dobos László 2018. november 13., kedd

Előkelő csíki eredmények a tájfutó Fogaras-kupán

Brassó megyében, a Fogarasi-havasok lábánál fekvő Viktóriavárosban rendezték meg az elmúlt napokban a Fogarasi-havasok Kupájával díjazott országos szintű, diákok számára kiírt tájfutóversenyt.

Dobos László 2018. november 12., hétfő

Imperial-győzelem a székely futsalrangadón

Hazai diadalt hozott a teremlabdarúgó-bajnokság alapszakaszának első székely rangadója. A Csíkszeredai Imperial Wet hazai pályán legyőzte az FK Székelyudvarhelyt.

Dobos László 2018. november 12., hétfő

Gyimesbükk csapata a dobogón tölti a téli szünetet

Befejeződött a Csík körzeti labdarúgó-bajnokság őszi idénye, hét végén bepótolták a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzést.

HIRDETÉS
Dobos László 2018. november 12., hétfő

Kristály góljai pontot értek az FK Csíkszereda női focicsapatának

Döntetlent játszott Bihar megyében, az Alsólugasi Sporting II. csapatának vendégeként a nyáron alakult FK Csíkszereda együttese a női labdarúgó 3. Liga 3. csoportjának 5. (utolsó őszi) fordulójában.

Dobos László 2018. november 12., hétfő

Negyedik helyen végeztek Vilniusban

Egy győzelemmel és két vereséggel negyedik helyen végzett a romániai felnőtt férfi hokiválogatott a litvániai Vilniusban megrendezett Baltic Cup Challenge felkészülési tornán.

Dobos László 2018. november 12., hétfő

Utolsó percben lőtt góllal nyert a Szefite, kikapott a gyergyói csapat

Tartja második helyét a Hargita megyei labdarúgó 4. Liga keleti csoportjában a Csíkszentsimoni Szefite. Az alcsíki együttes a hétvégi 11. fordulóban hazai pályán győzött a szentdomokiosiak ellen.

HIRDETÉS
Dobos László 2018. november 11., vasárnap

Nehéz volt számolni az eredményt a hokimeccsen

Gólzáporos találkozókon győzte le a válogatott játékosok nélkül pályára lépő Csíkszeredai Sportklub a Bukaresti Sportul Studențesc együttesét a hét végi mérkőzéseken.

Dobos László 2018. november 11., vasárnap

Torna helyett csak egy székely hokimeccs

Körmérkőzéses tornát terveztek, de végül csupán egy mérkőzést rendeztek Csíkszeredában a román női jégkorong-bajnokságban.

Dobos László 2018. november 10., szombat

Nem tudtak lépést tartani a szigetiekkel a csíki kosarasok

Vereséget szenvedett szombaton este a VSK Csíkszereda a román felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság C értékcsoportjának hetedik fordulójában.

Dobos László 2018. november 09., péntek

Otthon hullatott el pontokat az FK Csíkszereda

Csak döntetlent játszott hazai pályán pénteken délután az FK Csíkszereda a labdarúgó 3. Liga 12. fordulójában. A Hargita megyeiek vitatható játékvezetői döntéseket is el kellett viseljenek.

HIRDETÉS
Dobos László 2018. november 08., csütörtök

Öt perccel a vége előtt még vezetett az Imperial Wet, de kikapott a csíki csapat

Jó színvonalú, végig kiegyensúlyozott mérkőzésen kétgólos vereséget szenvedett csütörtökön este Déván a Csíkszeredai Imperial Wet a román teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának 8. fordulójában.