Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Dobos László 2019. szeptember 22., vasárnap

Török Eszter felnőtt bajnok

Felnőtt bajnoki címet nyert ökölvívásban a csíkszeredai Török Eszter. Az országos bajnokságot Eforie Nordon rendezték.

Dobos László 2019. szeptember 21., szombat

Hetet lőtt a Sportklub a Hokiklubnak

Magabiztos győzelmet aratott szombaton este a Csíkszeredai Sportklub a jégkorong Erste Ligában. Beczéék 7–1-re verték a Hokiklub Budapest együttesét.

Dobos László 2019. szeptember 21., szombat

Három ponttal tér haza az FK Csíkszereda

Megszerezte első idegenbeli győzelmét a román labdarúgó 2. Ligában az FK Csíkszereda. Valentin Suciu edző legénysége szombaton délben Eder góljával 1–0-ra nyert a sereghajtó Sportul Snagov otthonában.

Hallgassa online rádióinkat
Dobos László 2019. szeptember 20., péntek

Becze aranygóljával nyert a Sportklub

Fordulatos mérkőzésen, a hosszabbítás első percében lőtt góllal győzte le a Csíkszeredai Sportklub az Újpest együttesét 4–3-ra a jégkorong Erste Liga alapszakaszában.

Dobos László 2019. szeptember 20., péntek

A sereghajtónál törné meg negatív sorozatát az FK Csíkszereda

A 8. forduló mérkőzéseivel folytatódik a román labdarúgó 2. Liga küzdelemsorozata, az FK Csíkszereda szombaton délelőtt 11 órától a sereghajtó Sportul Snagov otthonában vendégszerepel. A mérkőzést a csíkszeredai Mikó-vár udvarán, kivetítőn is lehet követni.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. szeptember 20., péntek

Először hazai pályán a Gyergyói HK

Mindkét székelyföldi együttes saját közönsége előtt szerepel a hét végén a jégkorong Erste Liga alapszakaszában. Az Újpest és a Hokiklub Budapest érkezik Erdélybe, a két pesti csapat – felváltva – Csíkszeredában és Gyergyószentmiklóson lép jégre.

Dobos László 2019. szeptember 19., csütörtök

Gólzáporos meccset pótoltak Zetelakán

Az első játéknapról elhalasztott találkozót játszottak le a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjában. A hazaiak otthon tartották a pontokat.

Dobos László 2019. szeptember 18., szerda

Szurkolói udvaron lehet nézni a Snagov–FK Csíkszereda meccset is

Szombaton délelőtt 11 órakor a sereghajtó Sportul Snagov otthonában lép pályára az FK Csíkszereda a román labdarúgó 2. Liga 8. fordulójában.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. szeptember 17., kedd

Román bajnoki pontokat rabolt Csíkból a Corona

Alacsonyabb színvonalú, sok hibával tarkított mérkőzésen 2–1-re nyert kedden este a Brassói Corona a Csíkszeredai Sportklub otthonában. Az összecsapás csak a román jégkorongbajnokság alapszakaszába számított bele.

Dobos László 2019. szeptember 17., kedd

Győzelemmel kezdett az újonc Lázárfalva

Elrajtolt a tízcsapatos Csík körzeti bajnokság új idénye, a labdarúgó 5. Liga csíkszéki csoportjának 2019–2020-as küzdelemsorozata.

Dobos László 2019. szeptember 17., kedd

Az FK Csíkszereda kedden, a Sepsi OSK csütörtökön játszik

Elkészítették a 2020-as labdarúgó Román Kupa 5. fordulójának napokra és órákra lebontott programját. A jövő héten, szeptember 24–26. között zajló sorozatban az FK Csíkszereda, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK és a Kolozsvári CFR is érdekelt.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. szeptember 16., hétfő

Szoros meccsek, hazai sikerek a keleti csoportban

Mind a négy mérkőzés hazai győzelemmel zárult a Hargita megyei labdarúgó 4. Liga keleti csoportjának 2. fordulójában. Az ötödik találkozót, a tavalyi bajnok Gyergyószentmiklósi VSK találkozóját elnapolták.

Dobos László 2019. szeptember 16., hétfő

Hárman százszázalékosak a nyugati csoportban

A két székelyudvarhelyi klub mellett a homoródalmási gárda nyerte meg az összes eddigi mérkőzését a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság 4. Ligájában.

Dobos László 2019. szeptember 15., vasárnap

Büntetők döntöttek az első erdélyi hokirangadón

A házigazda Csíkszeredai Sportklub nyerte a jégkorong Erste Liga első erdélyi derbijét, a kék-fehérek vasárnap este büntetőlövések után győzték le a Brassói Coronát. A mérkőzés a román bajnokságba is beszámít.

Dobos László 2019. szeptember 14., szombat

Győzelemmel kezdte az Erste Ligát a Sportklub

Magabiztos győzelemmel kezdte az elmúlt idényben ezüstérmes Csíkszeredai Sportklub a 2019–2020-as jégkorong Erste Liga alapszakaszát. A csíki kék-fehérek szombaton este hazai pályán 6–3-ra nyertek a Vasas-Schiller HC ellen.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. szeptember 14., szombat

Az utolsó percekben mentett pontot az FK Csíkszereda

Bár a mérkőzés nagy részében uralta a játékot és többet birtokolta a labdát, az FK Csíkszereda hazai pályán 2–2-s döntetlent játszott a Temesvári Ripensia csapatával a román labdarúgó 2. Liga 7. fordulójában.