HIRDETÉS
Dobos László 2018. szeptember 21., péntek

Győzni megy Kolozsvárra az FK Csíkszereda

Valentin Suciu, az FK Csíkszereda vezetőedzője nagy reményekkel várja csapata kolozsvári szereplését a labdarúgó 3. Liga hétvégi fordulójában. Mint elmondta, egy összehangoltan játszó csíkszeredai együttes képes arra, hogy három ponttal térjen haza.

Dobos László 2018. szeptember 20., csütörtök

Budapesti és debreceni csapatot fogadnak a csíki hokisok

Két kemény mérkőzés vár a hét végén a Csíkszeredai Sportklubra a jégkorong Erste Liga alapszakaszában. A kék-fehérek pénteken a Budapesti Schiller-Vasas együttesét, vasárnap pedig a debrecenieket fogadják a Vákár Lajos Műjégpályán.

HIRDETÉS
Dobos László 2018. szeptember 20., csütörtök

Női csapatot indít az FK Csíkszereda

Elkezdődik a román női labdarúgó 3. Liga őszi idénye, a bajnokságban újoncként vesz részt az FK Csíkszereda.

Dobos László 2018. szeptember 18., kedd

Tizenöt gól a csíki futsalmeccsen

Gólzáporos meccsen mutatkozott be saját közönsége előtt az új idényben a Csíkszeredai Imperial Wet csapata a román teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszában. A kedd esti mérkőzésen a csíki gárda 13–2-re győzte le az újonc Gloria Buzău együttesét.

Dobos László 2018. szeptember 18., kedd

Másodosztályos ellenfelet kapott az FK és a Sepsi OSK is

Kisorsolták a labdarúgó Román Kupa legjobb 32 csapatának párosításait. Az FK Csíkszeredának szerencséje volt, nem első-, hanem másodosztályos együttest kapott. A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK is 2. ligás gárdával kell összecsapjon.

HIRDETÉS
Dobos László 2018. szeptember 18., kedd

Rajtol a Román Kerékpáros Körverseny

Gyulafehérváron szerdán elrajtol az 51. Román Kerékpáros Körverseny, amelyen a csíkszeredai Team Novák csapata is rajthoz áll.

Dobos László 2018. szeptember 18., kedd

Miklós Edit a hivatalos elnök

Miklós Edit budapesti bejelentése szerint a Fővárosi Törvényszék szeptember 11-ei végzése alapján immár hivatalosan is ő az elnök, így újra elkezdődhet az érdemi munka a Magyar Sí Szövetségben (MSíSZ).

Dobos László 2018. szeptember 17., hétfő

Rangadót nyert a Tusnádi Piliske

Két forduló után három csapat maradt százszázalékos a Csík körzeti labdarúgó-bajnokságban. A tusnádi csapatok rangadóját a Piliske nyerte.

HIRDETÉS
Dobos László 2018. szeptember 17., hétfő

Élbolyban a Garados és a Szefite

Három forduló után három csapat veretlen maradt a Hargita megyei labdarúgó 4. Liga keleti csoportjában. A 3. fordulóban két hazai és két vendéggyőzelmet jegyeztek.

Dobos László, Székelyhon 2018. szeptember 17., hétfő

Székely hokirangadók Gyergyószentmiklóson

Túl vannak már első Erste-ligás mérkőzéseiken a székelyföldi jégkorongcsapatok. A Fradi elleni hétvégi meccseket követően a csíki és a gyergyói gárda hétfőn és kedden egymás ellen játszik, mindkét alkalommal a gyergyószentmiklósi műjégpályán.

Dobos László 2018. szeptember 16., vasárnap

Nagy zakót kaptak Csíkban a radnótiak

Gólzáporos győzelmet aratott vasárnap délután az FK Csíkszereda a román labdarúgó 3. Liga 4. fordulójában. Valentin Suciu legénysége hazai pályán 7–0-ra nyert a Radnóti SK ellen.

HIRDETÉS
Dobos László 2018. szeptember 14., péntek

Szétlövéses győzelemmel kezdett a Sportklub

Tizenhárom gólt láthatott a közönség a jégkorong Erste Liga első csíkszeredai mérkőzésén, pénteken este a házigazda Sportklub büntetőlövésekkel 7–6-ra győzte le a Ferencvárost a Vákár Lajos Műjégpályán.

Dobos László 2018. szeptember 13., csütörtök

Bravúros csíki továbbjutás a kupában

Története legjobb eredményét érte el az FK Csíkszereda, bejutott a labdarúgó Román Kupa legjobb 32 csapata közé. A csíki együttes csütörtökön délután hazai pályán 3–2-re nyert a Bákói Aerostar ellen.

Dobos László 2018. szeptember 13., csütörtök

A Fradit fogadja a csíki hokicsapat

Székelyföldön pénteken este rendezik a jégkorong Erste Liga új idényének első mérkőzését. Előbb Csíkszeredában lép jégre, majd két nappal később Gyergyószentmiklóson vendégszerepel a Ferencváros.

Dobos László 2018. szeptember 12., szerda

Szorosabb meccs a Steauával

Öt gól különbséggel nyert szerdán este a Csíkszeredai Sportklub a Bukaresti Steaua vendéglátójaként a román felnőtt jégkorongbajnokság alapszakaszában.

HIRDETÉS
Dobos László 2018. szeptember 12., szerda

Visszavághat az Aerostarnak az FK Csíkszereda

Kupameccset rendeznek csütörtökön délután fél 5-től a csíkszeredai stadionban: a labdarúgó Román Kupa 4. fordulójában a 3. ligás FK Csíkszereda a 2. ligás Bákói Aerostar együttesét fogadja.