Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Dobos László 2019. július 22., hétfő

Ezüstérmes a magyar férfi kardválogatott

A dél-koreaiaktól egyetlen találattal, 45:44-re kikapott a döntőben, így ezüstérmes lett a magyar férfi kardválogatott a budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokságon.

Dobos László 2019. július 21., vasárnap

Bianca Pascu bronzérmes lett Budapesten

Megszerezte első érmét a budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokságon a román küldöttség. Bianca Pascu a kardozók egyéni versenyében a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Dobos László 2019. július 20., szombat

Kiváló kezdés a férfi kard csapatversenyben

A magyar és a román férfi kardválogatott is két sima győzelemmel negyeddöntőbe jutott a budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokságon.

Hallgassa online rádióinkat
Dobos László 2019. július 20., szombat

Gyergyó–Udvarhely párharc a kupában

Az első fordulóban érdekelt két Hargita megyei együttes egymás ellen játszik a 2019–2020-as labdarúgó Román Kupa országos szakaszának első körében, július 31-én.

Dobos László 2019. július 20., szombat

Magyar aranyérem férfi párbajtőrben

A párbajtőröző Siklósi Gergely látványos és eredményes vívással aranyérmet nyert pénteken este a budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokságon.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. július 18., csütörtök

Magyar ezüstérem a budapesti vívóvébén

A kardozó Szatmári András ezüstérmet nyert csütörtökön este a budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokságon. A románok legjobb eredményét a párbajtőröző Ana Maria Popescu érte el, aki a 9. helyen végzett.

Dobos László 2019. július 17., szerda

Teljes a magyar létszám női kardban a főtáblán

Mind a négy hazai vívó pástra léphet szombaton a női kardozók 64-es tábláján a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Férfi tőrben a négyből három magyar indulónak sikerült továbbjutnia.

Dobos László 2019. július 17., szerda

Idegenben kezdi a bajnokságot az FK Csíkszereda

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) szákházában szerdán délben kisorsolták a román labdarúgó 2. Liga 2019–2020-as bajnokságának programját. Az újonc FK Csíkszereda a szintén idén feljutó SCM Gloria Buzău otthonában indítja a pontvadászatot.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. július 17., szerda

Tárogatós találkozó lesz Csíkszentmártonban

A magyar történelmet a honfoglalástól napjainkig végigkísérő hangszeren játszó művészek, a Kárpát-medence legismertebb tárogatósai találkoznak hétvégén Csíkszentmártonban.

Dobos László 2019. július 16., kedd

Teljes selejtezős siker női tőrben

Mind a négy magyar női tőröző sikerrel vette a selejtezőt kedden a budapesti vívó-világbajnokságon. Férfi párbajtőrben három magyar került fel a 64-es főtáblára. A román vívók közül mindkét fegyvernemben egy-egy sportoló jutott tovább.

Dobos László 2019. július 16., kedd

Feltűnés nélkül készül a Sportklub

A nyári alapozás második szakaszánál tart a Csíkszeredai Sportklub jégkorongegyüttese. A csapat több mint fele Székelyföldön, a többi játékos pedig külön-külön, egyéni edzéstervek alapján készül az új idényre.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. július 16., kedd

Lehet készülni a székely maratonra

Tizennyolcadik alkalommal rendezik meg a Csíkszeredai Városnapok részeként a Tusnád Ásványvíz Székely Maratont. A 42,195 km-es távot egyénileg vagy a váltó tagjaként lehet teljesíteni.

Dobos László 2019. július 16., kedd

Fehérvárról igazolt játékost az FK Csíkszereda

Korábbi magyar utánpótlás-válogatott labdarúgót igazolt az FK Csíkszereda. A 20 éves Takács Martin Székesfehérvárról érkezik Csíkszeredába.

Dobos László 2019. július 15., hétfő

Remekeltek a magyar és román kardozók

Férfi kardban mind a négy magyar, illetve mind a négy román induló részt vehet a csütörtöki főtáblás küzdelmekben a budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokságon.

Dobos László 2019. július 14., vasárnap

Kórházba került a csíki ökölvívóedző

Egykori edzőjükre, a gyergyószentmiklósi kórházban kezelt Banga Pállal töltött időszakra emlékeznek a csíki ökölvívók. A szakember várja tanítványait.

HIRDETÉS
Dobos László 2019. július 13., szombat

Előadás Csíkban, primícia Balánbányán

Előadásra várják szombaton este a csíkszeredaiakat a Szent Ágoston-templomba, vasárnap pedig újmisést köszöntenek a balánbányaiak.