Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Dobos László 2020. február 23., vasárnap

Megnyerte Debrecenben első negyeddöntős meccsét a Sportklub

A Csíkszeredai Sportklub idegenbeli győzelemmel került előnybe a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjében, miután a Debrecen elleni párharc első, vasárnapi esti felvonásán 3–0-ra nyert a hajdúságiak otthonában.

Dobos László 2020. február 22., szombat

Újpesti győzelemmel rajtolt az Erste Liga rájátszása

Meglepetéssel kezdődött a jégkorong Erste Liga play-off szakasza. A negyeddöntő első mérkőzésén az alsóházából érkező Újpest 4–1-re nyert a középszakaszban második Dunaújvárosi Acélbikák otthonában.

Dobos László 2020. február 22., szombat

Nagy csatában jutott tovább az Imperial Wet

Bejutott a teremlabdarúgó Román Kupa legjobb négy együttese közé a Csíkszeredai Imperial Wet. A csíki futsalcsapat szombaton délután legfőbb riválisa, a Galaci United otthonában győzött 2–1-re.

Dobos László 2020. február 22., szombat

Iskolás kézilabda-döntő volt Csíkszeredában

Befejeződött a Hargita megyei 5-8. osztályos iskolák lánykézilabda-bajnoksága. A megyei döntőt Csíkszeredában tartották, a bajnoki címet pedig a Nagy Imre Általános Iskola csapata hódította el.

Dobos László 2020. február 21., péntek

Anyaországi és erdélyi bírók fújnak a hokirájátszásban

Szombaton kezdődik a jégkorong Erste Liga rájátszása, a kieséses rendszerben zajló szakaszra a csapatok nem kérhetnek külföldi játékvezetőket. Az összecsapásokra magyarországi és erdélyi sípmestereket delegálnak.

Dobos László 2020. február 20., csütörtök

Hivatalos: Brassó–Gyergyó, Debrecen–Csíkszereda hokipárharcok

Hivatalossá vált a jégkorong Erste Liga negyeddöntőinek párosítása, a csütörtök délben megtartott budapesti sajtótájékoztatón a Brassói Corona a Gyergyói HK-t, a debreceni EAC pedig a Csíkszeredai Sportklubot választotta ellenfélnek.

Dobos László 2020. február 20., csütörtök

A csíki focitavaszt vázolta szurkolóinak az FK vezetősége

Közönségtalálkozót tartott az FK Csíkszereda labdarúgócsapatának vezetősége, amelyen Szondy Zoltán klubelnök és Valentin Suciu vezetőedző válaszolt a szurkolók kérdéseire.

Dobos László 2020. február 19., szerda

Idén sem marad el a székelyföldi sízők legrégibb tömegversenye

Vasárnap rendezik meg a hargitafürdői biatlonpályán az idei, csíki símaratonnak becézett, 37. Mindannyiunk egészségére tömegrajtos sífutóversenyt.

Dobos László 2020. február 19., szerda

Újabb biatlongeneráció mutatkozott be

Predealon tartották az elmúlt napokban a legkisebb biatlonisták országos bajnokságát, amelyről szép eredményekkel tértek haza a krónikus pénzhiánnyal küszködő Csíkszeredai ISK sílövő szakosztályának képviselői.

Dobos László 2020. február 18., kedd

Ötödik helyen zárta a középszakaszt a Sportklub

Vereséggel zárta a jégkorong Erste Liga középszakaszát a Csíkszeredai Sportklub. A csíkiak kedden este hazai pályán 4–2-es vereséget szenvedtek a Dunaújvárosi Acélbikáktól, így ötödikek lettek a középszakaszban.

Dobos László 2020. február 18., kedd

Keresztúron kézilabdáztak a női csapatok

Az ötödik teremtornával folytatódott Székelykeresztúron a Hargita megyei női kézilabda-bajnokság, amelyen – vendégként – hagyományosan részt vesz a Marosvásárhelyi Active7 és Szováta együttese is.

HIRDETÉS
Dobos László 2020. február 18., kedd

Csíkszéki kislányok focibajnoksága

Hódít a női labdarúgás, Hargita megyében több éve rendszeresen megszervezik az általános iskolások labdarúgó-bajnokságát.

Dobos László 2020. február 18., kedd

Csíki sítájfutóérmek Bodzafordulóról

Kovászna megye, a Bodzafordulóhoz közeli Zágonbárkány és környéke volt a házigazdája a sítájfutók hosszú- és középtávú országos bajnokságának, ahonnan érmekkel tértek haza a csíki tájfutók.

Dobos László 2020. február 17., hétfő

A Sportklub még elcsípheti a harmadik helyet a középszakaszban

Csíkszeredai szempontból jól alakult a hétfő esti Brassói Corona–Dunaújvárosi Acélbikák mérkőzés a jégkorong Erste Liga középszakaszában. A brassói gárda hazai pályán rendes játékidőben legyőzte a dunaújvárosiakat, és ezzel esélyt adott a Sportklubnak a harmadik hely megszerzéséhez.

Dobos László 2020. február 17., hétfő

Megvannak a negyeddöntők időpontjai, zárul az alapszakasz

Az utolsó találkozók előtt már ismert a rájátszás felső- és alsóházi mezőnye. A Román Kupában nyolcan várják a folytatást, megtudjuk, kik jutnak a négyesdöntőbe.

HIRDETÉS
Dobos László 2020. február 16., vasárnap

Jövő hétfőn lesz az FK Csíkszereda–UTA bajnoki mérkőzés

A következő hétvégén elkezdődik a román labdarúgó 2. Liga tavaszi idénye, az FK Csíkszereda azonban csak jövő hétfőn, február 24-én 17.30-tól játszik majd, amikor a listavezető Aradi UTA együttesét fogadja.