Belföld
Külföld

Megjelent a Kalandor első dala

Székelyhon 2019. november 09., 09:45

Debütált pénteken a #fridaysession zenei sorozatában a borszéki Kalandor zenekar első kiadott dala, a Ne tévedj. Erre már nagyon várt a közönség, főleg azóta, hogy a Kalandor egy magyarországi televíziós tehetségkutató műsor legjobb hat formációja közé került, országos ismertséget szerezve ezzel.

Megjelent a Kalandor első dala
galéria
Fotó: Kalandor zenekar/Facebook

A Kalandor egy erdélyi, egészen pontosan borszéki fiatalokból álló feltörekvő pop formáció, hosszú évekre visszanyúló barátság után 2018-ban alakult ki a jelenlegi felállás: Mosneág Anna-Mária énekel, férje, Mosneág Gellért gitározik, Cserkész Norbert billentyűzik és Szvinyuk Szilárd dobol a bandában.

Zenei világukat leginkább az indie folk, a pop-rock, a funky és az alternatív vonal jellemzi.

Fotó: Kalandor zenekar/Facebook

A Ne tévedj Cserkész Norbi billentyűs szerzeménye, a dal az általa megélt csalódás szorongató élményét dolgozza fel. A refrének sodrása mégis valahogy képes feloldani a dal feszültségét, és képes a megélt élményt egy nagy történet részévé tenni. Mi már alig várjuk, hogy egy következő dallal folytatódjon ez a történet.

A Ne tévedj elérhető a SoundCam Productions YouTube csatornáján:

Videó: SoundCam Productions

Ha valaki véletlen lemaradt volna az élő műsorról, akkor a Kalandor teljes legénységével készült beszélgetés visszahallgatható:

0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat