Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Úgy kapnak, hogy adhatnak is közben a gyergyói fiatalok

Baricz-Tamás Imola 2018. november 14., 21:51
HIRDETÉS

Gyergyószentmiklósi fiatal magánszemélyek, csoportok számára újabb pályázatot hirdet a Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpont az Élmény Alap segítségével. A pályázati határidő lejárta előtti hétvégén képzést tartanak, hogy a jó ötletek a formaságok miatt ne maradjanak ki a támogatásból.

Ezúttal is az élménynyújtáson van lényeg. Archív

Az Élmény Alap őszi kiírásán is ifjúsági kezdeményezések megvalósítására és egyéni ösztöndíjak elnyerésére lehet pályázni.

A kiírás elsősorban 14-25 év közötti fiataloknak szól – magánszemélyeknek és csoportoknak.

„Az Élmény Alap célja a gyergyói fiatalok támogatása abban, hogy aktív élményekben részesüljenek a természetben és közösségekben. Fejlődjön kezdeményező készségük, közösségi gondolkodásuk, megtapasztalják a tanulás és tehetségük kibontakoztatásának örömét” – ismertette az Élmény Alap kurátora. Dániel Botond hangsúlyozta,

az Élmény Alap ösztöndíj elnyerésének feltétele, hogy a támogatottak is felajánlanak valamit a közösségnek, élményt nyújtsanak.

Hasonlóan a tavaszi kiíráshoz, a keretösszeg 8500 lej – 3500 lej jut ösztöndíjakra és 5000 lej kezdeményezésekre van szánva.

HIRDETÉS

Az erőforrásközpont a pályázók számára egész napos felkészítőt, pályázatíró képzést tart: november 17-én, szombaton 10 órakor a gyergyószentmiklósi Szent István plébánia nagytermében várják az érdeklődőket. 

A pályázatokat elektronikus formában november 22-éig várják.

A tervek szerint a pályázók a Szent Miklós Napokon személyesen is bemutatják pályázataikat a kuratórium tagjainak, és szintén a december eleji városnapokon hirdetik ki a nyerteseket. További részletek ezen az oldalon érhetők el.  

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS