Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Patakmederben végződött a kétszázas tempó fölötti száguldás Maros megyében

Simon Virág 2018. november 30., 15:50 utolsó módosítás: 2018. november 30., 15:59
HIRDETÉS

Óránként közel kétszázhúsz kilométeres sebességgel száguldozott a Szászrégenhez közeli Görgényszentimre határában egy 23 éves fiatal csütörtök este. Az autó, miután a sofőr elvesztette uralmát a jármű fölött, egy patakmederben landolt. Az esetet mellette ülő ismerőse élőben közvetítette a közösségi oldalon.

Fotó: Újváry Zoltán/Info Trafic Mures

A száguldást a 23 éves görgényhodáki fiatal mellett ülő útitársa élőben közvetítette a közösségi hálón. A baleset következtében a gépkocsi vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, de a mellette ülő 20 éves fiatalt súlyos sebesülésekkel szállították a kórházba.

Érdeklődésünkre a Maros Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Emanuela Rugina elmondta, a baleset a túlzott sebesség miatt következett be. Kérdésünkre az illetékes azt is elmondta, hogy a vizsgálatokból és a világhálóra kikerült filmből is látszik, hogy

a felvételt nem a gépkocsi vezetője, hanem az útitárs készítette, és ezt nem tiltja a törvény.

HIRDETÉS

Amennyiben a sofőr filmezett volna vezetés közben, ezért is számon lehetne kérni, de ebben az esetben csak a sebességhatár túllépése, illetve gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt vonják felelősségre. Emanuela Rugina kérdésünkre azt is elmondta, hogy a sofőr nem fogyasztott szeszes italt.

A baleset pontos körülményeit még vizsgálják.

HIRDETÉS
1 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS