Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Hétfőtől véget ér a beteglátogatási tilalom a csíkszeredai kórházban

Molnár Rajmond 2018. április 15., 12:17
HIRDETÉS

Figyelembe véve a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházban regisztrált légúti megbetegedések számának csökkenését, hétfőtől kezdődően visszaáll a megszokott beteglátogatási program a hozzátartozók számára – jelezte szerkesztőségünknek Konrád Judit, ideiglenesen kinevezett kórházmenedzser.

Hétfőtől visszaáll a megszokott beteglátogatási program a hozzátartozók számára a csíkszereadai kórházban Fotó: Gecse Noémi

A látogatási program a következő: hétköznapokon 15:00 – 17:30 között, illetve hétvégén 10:00 – 12:00 óra, valamint 15:00 – 17:30 között.

HIRDETÉS

Fontos szabályok

A látogatók helyes viselkedésére vonatkozó szabályok a következők: Egy kórteremben egy pácienst egyszerre csak egy látogató látogasson, és ne maradjon többet tíz percnél! Ne vigyenek gyerekeket beteget látogatni (főleg kisgyerekeket)! Kizárólag suttogva beszéljenek! Viseljenek tiszta öltözetet és ne üljenek a beteg ágyára! Kérdezzék meg az orvost, hogy mit fogyaszthat a kórházban fekvő beteg! Tartsák tiszteletben az Önök által látogatott beteg, valamint a kórteremben található többi páciens pihenését! Ne zavarják az orvosi vizitet és az asszisztensek által a kórteremben fekvő betegeknek adott kezelést! Ne hozzanak és ne adjanak semmilyen gyógyszert a betegnek a kezelőorvos tudta nélkül! Vigyázzanak a tisztaságra! Viselkedjenek civilizáltan az egészségügyi személyzettel szemben!

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS