HIRDETÉS

Harcban a rákbetegségekkel

Fancsali Attila 2010. április 27., 10:49 utolsó módosítás: 2010. április 27., 10:55

Szerdánként a Vásárhelyi Hírlap olvasói a rákbetegségek kialakulásáról, kezeléséről olvashatnak. Hétről hétre a Rák Információs, Prevenciós és Terápiás Központ vezetője, dr. Kerestély Péter ismerteti a legfrissebb újdonságokat a daganatos betegségek megelőzésével, gyógyításával kapcsolatosan.

Fotó: Boda L. Gergely
A Vásárhelyi Hírlap április 28-ai számából az olvasók megtudhatják, hogy bizonyos trópusi gyógynövénykivonatok megfelelő felhasználásával az immunrendszert nem csak, hogy erősíteni lehet, de a rákos sejtek burjánzását is meg lehet akadályozni. Ezek azonban nem csodaszerek – ilyenek ugyanis nem léteznek. A gyógyuláshoz vezető út munkával, elszántsággal van kikövezve.

\"Egy jól működő, erős immunrendszerrel rendelkező szervezetben a ráksejtek szaporodása is gátolt, újabb daganatok, áttétek képződése megelőzhető, a már meglevők terjedése megállítható, sőt visszafejlődésük, szétesésük is elérhető, erre számtalan példa szolgál tanúbizonyságul. A hagyományos rákellenes gyógymódokkal (radio- és kemoterápia) szemben nincs semmiféle negatív hatása, hiszen nem pusztítja a rákosan elfajult sejtek mellett az egészséges sejteket, szöveteket is, gyengítve a szervezetet és padlóra víve az immunrendszert, ellenkezőleg, megerősíti azt\" – fejtette ki dr. Kerestély Péter.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS