HIRDETÉS

Motoros balesetek halottal, súlyos sérültekkel

Kovács Attila 2012. augusztus 05., 19:34 utolsó módosítás: 2012. augusztus 06., 09:38

Két személy súlyosan megsérült Ajnádról Csíkrákos felé tartva szombaton, miután felborult a négykerekű terepmotor, amellyel közlekedtek. Vasárnap egy motorkerékpár ütközött egy személygépkocsival a Szent Anna-tó felől Bükszád felé haladva, utasa életét vesztette.

A csíkszeredai 37 éves K. L. szombaton kora hajnalban Ajnád irányából Rákos felé haladt a 124-es megyei úton egy négykerekű terepmotorral. A túlzott sebesség miatt elvesztette uralmát a jármű fölött, amely letért az úttestről, és az útszéli sáncba borult. A balesetben a terepmotor vezetője, illetve utasa, a 38 éves csíkszentmártoni B. R. is súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították őket – tájékoztatott Incze Miklós, a Hargita Megyei Rendőr-felügyelőség helyettes szóvivője.

Vasárnap délután egy székelyudvarhelyi motorkerékpáros a Szent Anna-tó irányából haladt Sepsibükszád felé, amikor a túl nagy sebesség miatt egy kanyarban elvesztette uralmát kétkerekű járműve fölött. A motorkerékpár átsodródott az úttest menetiránnyal ellentétes oldalára, és frontálisan ütközött egy szembejövő, szabályosan közlekedő személygépkocsival – számolt be a történtekről a rendőrségi szóvivő. Az ütközés nyomán a motorkerékpár vezetője és utasa súlyos sérüléseket szenvedtek, a hátul ülő, szintén székelyudvarhelyi 24 éves O. L. B. kórházba szállítása után életét vesztette. A vezető, a 41 éves B. J. medencecsonttörést szenvedett.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
41 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS