Csíkszék
Udvarhelyszék
Marosszék
Gyergyószék
Háromszék

Bölönivel indul hétfőn a hatodik Vásárhelyi Forgatag

Simon Virág 2018. augusztus 26., 19:26
HIRDETÉS

Több mint háromszáz esemény várja a forgatagozókat ebben az évben is. Noha a ligeti zsongás péntektől kezdődik, addig is van miből válogatni, hiszen nagyon sok minőségi programmal készültek idén a szervezők.

Bölöni László labdarúgóedző is részt vesz a hétfői kerekasztal-beszélgetésen. Archív Fotó: Boda L. Gergely

Hétfőn kerekasztal-beszélgetés nyitja a 6. Vásárhelyi Forgatag programsorozatát, amelynek főszereplői Bölöni László labdarúgóedző, száznyolcszoros válogatott játékos és Zsigmond Barna Pál magyar országgyűlési képviselő lesznek. Velük beszélget a Teleki Téka udvarán 16 órától Kádár Zoltán, a Marosvásárhelyi Rádió sportszerkesztője és Portik Vilmos, a Vásárhelyi Forgatag főszervezője.

Mindenképpen érdemes estefelé belépni a Kultúrpalota előcsarnokába, ahol meg lehet majd csodálni a Maros Művészegyüttes szervezésében létrejött népviselet-kiállítást, amelynek a megnyitóját 18.30-tól tartják.

Este 7 órától két előadást is az érdeklődők figyelmébe ajánlunk. A Kultúrpalotában a Bekecs Néptáncegyüttes Legendák kertjében című zenés, táncos műsorral lép színpadra, amely a családokat szólítja meg, illetve a Stúdió Színházban a közkedvelt Ma-Ró színházi előadás tekinthető meg.

A bolygók, csillagok szerelmeseinek és a kíváncsibbaknak érdekes program kínálkozik este fél 10-től. A Vársétányon Varga István amatőr csillagásszal Járdacsillagászat kezdődik, ahol a teleszkóp segítségével lehet megtekinteni a bolygókat, csillagokat.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS