HIRDETÉS

Delikates karácsonyi vásár

Iochom Zsolt 2011. december 17., 10:54 utolsó módosítás: 2011. december 18., 13:09

December 16–17-én ipari formatervezők és divattervezők karácsonyi vásárát tartják a csíkszeredai Nagy István Művészeti Líceum aulájában.

Fotó: Iochom Zsolt

Tekintse meg fotógalériánkat!

A Delikates karácsonyi vásárban főként helyi és környékbeli fiatal kézműves művészek, valamint olyan boltok állítottak ki, akiknek termékkínálatukban karácsonyi ajándékok, illetve az ünnep kellékei is szerepelnek. A népművészeti tárgyak mellett túlsúlyban a divattervezők és textilművészek által készített tárgyak kapnak helyet.

A vásár ötletét az elmúlt években Sepsiszentgyörgyön megszervezett kézműves vásár adta, ahol a hagyományos népművészeti termékek mellett kézzel készített kreatív használati tárgyakat is kínálnak. Bárki jelentkezhetett, földrajzi megkötés nélkül, majd a jelentkezőket fotók alapján egy bíráló bizottság értékelte, hogy beleillenek-e a vásár koncepciójába.

A névválasztással kapcsolatosan megtudtuk, hogy a vásárt megálmodó Szász Emőke és György Eszter divattervezők brandneve a Delikates, akik ezúttal általuk tervezett és készített táskákat kínálnak. A mintegy negyven kiállító portékáját december 17-én, szombaton 18 óráig tekinthetik meg az érdeklődők, ahol bizonyára találnak megfelelő karácsonyi ajándékot szeretteiknek.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS