HIRDETÉS

A havazás ellenére sem állt le a munka Béta és Dobó között

Fülöp-Székely Botond 2016. december 28., 14:33

A havazás sem akadályozza a Béta és Székelydobó közt zajló útpadkajavítást. A bögözi polgármesteri hivatalnál remélik, hogy hét végéig befejeződnek a munkálatok.

Tíz évvel ezelőtt aszfaltozták le a községi utat Béta és Székelydobó között, ám azóta az útpadkák megsüllyedtek és az esővíz befolyt a burkolat alá, így félő, hogy nagyobb kár keletkezhet – magyarázta Farkas Mózes bögözi polgármester, hogy miért vágtak bele télen a javításba.

Hangsúlyozta, könnyebb megóvni a már megvalósított beruházásokat, mint újakat kezdeményezni. A karbantartás során kővel töltik fel a padkákat, illetve kitakarítják az eldugult vízelvezető árkokat. A kivitelezésre Hargita Megye Tanácsától kaptak 46 ezer lejt az áfa-visszaosztásból származó összegből. A munka a kedd hajnali havazás ellenére sem állt le, az utat csúszásmentesítették, így a munkagépek tudnak közlekedni a közel két kilométeres szakaszon. A községvezető reményei szerint ha nem változnak az időjárási viszonyok, a hét végéig befejeződik az útjavítás.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS