HIRDETÉS

Újraszervezik a gyergyószentmiklósi földosztó bizottságot

Balázs Katalin 2017. szeptember 13., 16:56 utolsó módosítás: 2017. szeptember 13., 17:00
HIRDETÉS

A gyergyószentmiklósi földosztó bizottság újjászervezése miatt szeptemberben általános gyűlésre, képviselők megszavazására hívja az önkormányzat a külterülettel rendelkező földtulajdonosokat.

Szükség van a földosztó bizottság munkájára Gyergyószentmiklóson Fotó: Veres Nándor

A bizottságban, az eddigiekhez hasonlóan 2-4 olyan tagnak – illetve póttagnak – kell lennie, aki a földtulajdonosokat képviseli.

A képviselők megszavazásának feltétele, hogy a külterülettel rendelkező földtulajdonosok 25 százaléka részt vegyen a szavazásra megjelölt általános gyűlésen.

HIRDETÉS

Ez Gyergyószentmiklóson több mint 700 főt jelent – tájékoztat közleményben a gyergyószentmiklósi önkormányzat. Az általános gyűlés időpontját az önkormányzat a későbbiekben pontosítja, de addig is javaslatokat lehet letenni az önkormányzat ügyfélfogadó irodájában a leendő képviselők személyét illetően.

„Felhívjuk a tulajdonosok figyelmét arra, hogy kezeljék kellő komolysággal a kérdést, ugyanis amennyiben nem jelenik meg a szükséges személyszám a közgyűlésen, és nem sikerül tagokat nevesíteni a bizottságba, nem tudja a bizottság a feladatát végezni, ami akadályoztatja a birtokba helyezéseket valamint a parcellázási tervek elkészülését is” – olvasható a közleményben.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS