HIRDETÉS

Harmadik születésnapját ünnepelte a Gold Band fúvószenekar

Tamás Attila 2015. április 06., 23:24 utolsó módosítás: 2015. április 06., 23:26

Telt házas koncerttel ünnepelte fennállásának három éves születésnapját a szentegyházi Gold Band ifjúsági fúvószenekar húsvétvasárnap. A Bartók Béla Művelődési Házban számos közismert sláger csendült fel, fúvós-vonós „tálalásban”.

Fotó: Tamás Attila

Az Edda: Kör című számának dob-akorjdaival vezették fel a koncertet, miközben az együttes tagjai fokozatosan foglalták el helyüket a színpadon. Felcsendült a Europe: Final Countdown ismert dallama, először hallhatta a közönség Gloria Gaynor: I will survive klasszikusát a Gold Band feldolgozásában, de hallható volt többek között Lady Gaga: Bad Romance című közismert slágere is.

Nem maradt el a magyar klasszikusok felidézése sem: a Bikini: Adj helyet magad mellett, a Republik: Szállj el kismadár, a Bon-Bon: Valami Amerika című dalok is elhangzottak, de áthangszerelt filmzenék is felcsendültek, így például a Rém rendes család című amerikai vígjátéksorozat főcímdala is derűt váltott ki a közönségből.

Bálint Sándor, a zenekar vezetője elmondta: hónapok óta lelkesen készültek a születésnapi fellépésre, és örömmel látták, hogy a koncert kezdetére teljesen megtelt nézőkkel a kultúrotthon. Hozzátette: mindig örömmel zenélnek a szentegyházi közönség előtt, hiszen ők azok, akik végigkövették a zenekar három éves tevékenységét, és tapsukkal minden egyes alkalommal bátorítják, buzdítják az együttest.

A születésnap apropóján az együttes weboldala is elkészült, amelyet a goldband.hu címen lehet elérni.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
2 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS