HIRDETÉS

A gyermekvállalás fontosságát népszerűsítik Székelykeresztúron

Veres Réka 2015. május 05., 14:44

Gazdag programkínálattal ünneplik a Születés hetét Székelykeresztúron, a vasárnapig tartó rendezvénysorozatot idén immár ötödik alkalommal szervezi meg a Gondviselés Segélyszervezet.

Fotó: Kristó Róbert

Kedd délután négy órára a Barátság Gyülekezeti Ház udvarán lévő filagóriában bababazárra várják az érdeklődőket, majd hattól Kinda Tünde intimtornatréner tart előadást a nagyteremben.

Szerda délután öt órától Balogh Réka programkoordinátor Csiri-biri tornabemutatót tart a segélyszervezet keresztúri székházában, hattól pedig Lőrinczi-Simó Orsolya szociális munkás tart előadást A gyermekek fejlődése mesék által címmel a Gyülekezeti Ház nagytermében.

Csütörtök délután öttől a Berde Mózes Unitárius Gimnázium dísztermében levetítik a Legendárium projekt Likaskő rajzfilmjét, aztán fél hatra kézműves-tevékenységekre várják az érdeklődőket a Gyülekezeti Ház nagytermébe, a filagóriában pedig hattól táncházat tartanak a gyerekeknek. Péntek délelőtt a kismamaklub a helyi bölcsődébe és a napközibe látogat, délután pedig interaktív mesejátékot tart Andrási Judith, Major Katalin és Török Tünde, a Mesevár Napközi Otthon pedagógusai a segélyszervezet székházában.

Idén is lesz babakocsis felvonulás: szombaton délelőtt fél tizenkettőkor indulnak a segélyszervezet székházától a Gyárfás kertig, ahol ezt követően megáldják a születésfát és leleplezik a születéstáblát a 2014-ben születettek névsorával. Vasárnap délelőtt tizenegytől ünnepi istentiszteletet tartanak a keresztúri unitárius templomban, ahol a székelykeresztúri vasárnapi iskola anyák napi műsort mutat be.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS