Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
HIRDETÉS

Tömeg a Kergeolimpián

Székelyhon 2018. március 10., 12:45 utolsó módosítás: 2018. március 10., 18:25

Az út szélén parkoló rengeteg autó és a megnövekedett forgalom miatt már lehetetlen feljutni Hargitafürdőre, ahol éppen a Kergeolimpia zajlik.

Tömeg a Kergeolimpián
galéria
Fotó: Székelyhon

Kollégáink jelentése szerint rendőrök irányítják a forgalmat, és nem engedik fel az újonnan érkezőket, így sokan gyalog kénytelenek megtenni a több kilométeres utat a rendezvény helyszínéig. Tudósító-csapatunk, akik tagjai szintén ebben a helyzetben vannak elmondták, hogy azokat sem engedik fel, akik más megyéből érkeztek sízni és már korábban szállást foglaltak valamelyik panzióban.

Fotó: Székelyhon

Mint kiderült, a rendezvény helyszínén még bőven van hely az autók számára, ennek ellenére a rendőrök már senkit nem engednek fel autóval.

Fotó: Székelyhon

Tömeg és gyúródás jellemzi az eseményt, a pályán gyerekek futkároznak, akik egyáltalán nincsenek biztonságban a kerge-járművektől, amelyek időnként a korlátnak is nekicsapódnak, veszélyeztetve a korlát mögött álló emberek testi épségét.

Fotó: Székelyhon

A Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársai kérdésünkre elmondták, az eseményen nem történt súlyos sérülés. „Néhány kellemetlen helyen landolt hógolyó okozott csak egyeseknek kisebb fájdalmat” – fogalmaztak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat