HIRDETÉS

Autós üldözés után fogták el a járműtolvajt

Bíró Blanka 2017. január 09., 20:22 utolsó módosítás: 2017. január 09., 20:36

Autótolvajt azonosított a háromszéki rendőrség: a gyanúsított két autót is ellopott, mielőtt a bölöni rendőrség járőrei kézre kerítették.

Fotó: Barabás Ákos

A Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az első bejelentés péntek éjszaka érkezett: Baróton elloptak egy autót, amit később megtalálták Sepsiszentgyörgyön. A tolvaj egyszerűen otthagyta. Vasárnapra virradóra Sepsiszentgyörgyön tűnt el egy másik autó. A rendőrök mind a két ügyben nyomoztak, és végül a bölöni rendőrök jártak sikerrel: járőrözésük közben felbukkant a megyeszékhelyről ellopott autó.

Jelzésükre a sofőr nem állt meg, ezért üldözőbe vették. Végül a tolvaj kiugrott az autóból, és gyalog próbált menekülni, de nem jutott messze. Kiderült, hogy a 30 éves Fehér megyei férfi gyanúsítható mindkét gépkocsi ellopásával, sőt valószínűsíthetően korábban más megyékből is lopott autót, holott még gépjárművezetői engedélye sincs.

A gyanúsítottat huszonnégy órára őrizetbe vették, majd a törvényszék 30 napos vizsgálati fogságot rendelt el ellene. A nyomozó hatóságok jelenleg az ügy felgöngyölítésén dolgoznak. A két ellopott gépkocsit már visszajuttatták a baróti, illetve a sepsiszentgyörgyi tulajdonosnak.

 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
3 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS