HIRDETÉS

Friss Fm: minden zene neked szól!

Molnár-Székely Emőke 2011. június 14., 15:35 utolsó módosítás: 2011. június 14., 15:45

Friss Fm néven indult új rádió Háromszéken, mely fiatalos, lendületes zenékkel, műsorokkal várja a hallgatókat. A Friss Fm hullámhosszán minden zene neked szól!

Fotó: Székely Emőke

A Régió rádió helyett született meg az új rádió, mely egész Háromszéket lefedi, és olyan típusú rádiózást hozott Kovászna megyébe, mely eddig hiányzott. Bár Kovászna megyében két magyar rádió is működik, egyik sem azt a csoportot célozta meg műsorpolitikájával, mint a Friss Fm, hiszen itt fiatal műsorvezetők, új, modern zenék, lendületes műsorok hallhatók. Illés Márton szaktanácsadó a Székelyhon.ro-nak elmondta, a Friss Fm-nél elsősorban a zene dominál, hiszen kevés szöveg, sok zene hallható. Kivétel ez alól a reggeli műsor, a Dupla Csavar, ahol különböző témákat dolgoznak fel a műsorvezetők, de a hallgatók hívásait is fogadják, kíváncsiak a véleményekre az adott témával kapcsolatosan.

A rádiónak jelenleg öt munkatársa van, hiszen egy kis rádióról van szó, ketten reggeli műsort vezetnek, de egész délelőtt van műsorvezető, aki a dalok felkonferálása mellett közérdekű információkkal szolgál, de útinform is hallható, valamint óránként friss hírekkel jelentkeznek. A Friss Fm-en – más rádióktól eltérően – korábban vannak a hírek, minden egész óra előtt néhány perccel, így innen lehet legkorábban értesülni Kovászna megye eseményeiről – mondta Illés Márton.

Illés Márton már több romániai és magyarországi rádiónál is dolgozott mint tanácsadó

A szaktanácsadó, aki már több rádiót is felépített, elmondta, véleménye szerint egy jó rádió kialakítása hosszú folyamat, ami nagyban függ a műsorvezetőktől, de a zenei kínálattól is. Ugyanakkor az is fontos, hogy milyen korosztályt céloz meg a rádió, hiszen mindenki más és más zenét szeret hallgatni. A Friss Fm a fiataloknak szól, jó zenékkel, érdekes kérdéseket feszegető műsorokkal és kívánságműsorral jelentkezik nap mint nap. A rádiót egész Kovászna megyében lehet fogni: Sepsiszentgyörgyön a 88,7-es hullámhosszon, Kézdiszéken a 88,0-án, Erdővidéken a 90,5-ön, Orbaiszéken pedig a 107,2-es hullámhosszon.

A rádió minden műsora interaktív, a szerkesztők várják a telefonálókat, sms-ezőket, de messengeren is lehet írni véleményt, kérdést, ennek azonosítója a frissfm. A rádió egész nap sugároz, nagyszerű zenéket, műsorokat, ezek között pedig a legfrissebb országos, megyei és sepsiszentgyörgyii hírek hallhatók.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
9 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS