HIRDETÉS

Álomesküvő Csíkszeredában

Péter Beáta 2012. április 22., 01:12 utolsó módosítás: 2012. április 23., 13:10

Tévériporterekből, testőrökből, valamint rajongókból és kiváncsiskodókból álló tömeg gyűlt össze szombat délután a csíkszeredai Polgármesteri Hivatal épülete elé: bent a román híresség, Nicoleta Luciu és a csíkszeredai üzletember, Csergő Zsolt polgári esküvőjét tartották.


Nicoleta és Zsolt hét éve élnek együtt. Első gyerekük, Zsolt 2008-ban született. Hat hónappal ezelőtt születtek meg a hármasikreik: Kim, Kevin és Károly. A román bulvársajtót évek óta foglalkoztatta a kérdés: mikor kerül sor a nagy eseményre, amikor is Zsolt oltár elé viszi Nicoletát?


Nicoleta büszkén nyilatkozta, hogy ettől a naptól fogva Csergőné lett, és mint mondta, ez életük egyik legszebb napja.

A polgári esküvő után az egyházi házasságkötésre a csíksomlyói kegytemplomban került sor. Az esküvői szertartást követően az ikreket Darvas-Kozma József esperes a keresztség szentségében részesítette. Édesapjuk, akárcsak az ifjú Zsoltnak a keresztelőjekor, három gyermekének egy-egy lakást ajándékozott a Fortuna lakóparkban.


„Három évvel ezelőtt Zsolt fiunkat is Csíksomlyón kereszteltük, egyértelmű volt, hogy itt fogjuk keresztelni az ikreket is, és az is, hogy itt lesz az esküvőnk” – mondta el portálunknak Csergő Zsolt. 

 „Számomra nagyon megható volt az esküvő: fiatalok, szépek, szeretik egymást” – nyilatkozta Péter Imre felesége, Marina. A Péter házaspár az ifjú pár násznagyaként vett részt az esküvőn, ugyanakkor a kis Kim keresztszülei lettek.

A tökéletesen megszervezett eseményt csupán az árnyékolta be valamelyest, hogy az ifjú Zsolt az esküvőt megelőző este belázasodott, de mint Csergő Ilona, a nagymamája elmondta, csupán enyhe megfázásról van szó.

A közel kétszáz vendég a Hargita Vendégváróban ünnepelte az esküvőt és keresztelőt. Az újdonsült házaspárra és vendégeikre itt is sokan voltak kiváncsiak. Késő este is még ott tolongott a tömeg a kerítésnél, remélve, hogy megpillanthatnak egy, valamelyik román tévéadóból ismert hírességet.

Érkeztek is sorra a luxusautók, a gyönyörű ruhakölteményekbe öltözött nők, hordták a számtalan ajándékot.  Bebe Cotimanis színész például egy pónik után köthető szánnal  lepte meg az ifjú párt. Mint mondta, ha a csíki telek enyhébbek nem is, de kellemesebbek lesznek ezáltal a Csergő gyerekek számára.


A násznagy elmondása szerint az éjszaka folyamán számos meglepetésben lesz része a vendégseregnek és az ifjú párnak, de mint fogalmazott, a legnagyobb ajándék számukra mégiscsak az, hogy barátaikkal ünnepelhetik ezt a szép napot.


„Azt kívánom, hogy öregkorunkig boldogok legyünk, és hogy táncolhassunk majd a gyerekeink esküvőjén is!” – osztotta meg velünk Nicoleta.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
140 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS