Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Három személy megsérült a farkaslaki balesetben

Pál Gábor 2017. április 27., 11:44 utolsó módosítás: 2017. április 27., 12:32

Teherautó és mikrobusz ütközött össze csütörtökön reggel Farkaslakán. Három személyt kórházba kellett szállítani.

Három személy megsérült a farkaslaki balesetben
galéria
Fotó: Pál Árpád

A 62 éves, Farkaslaka községi P. A. délelőtt fél tízkor Parajd irányából Székelyudvarhely felé tartott a 13A jelzésű országúton személyszállító autójával, ahol áttérve az út ellentétes sávjára, nekiütközött egy teherautónak.

Fotó: Pál Árpád

„Farkaslakán egyelőre ismeretlen okok miatt áthajtott az út ellenkező irányú sávjára, ahol frontálisan összeütközött a szabályosan közlekedő teherautóval, melyet a 35 esztendős, Felsőboldogfalva községi J. C. vezetett” – tájékoztatott Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fotó: Pál Árpád

A kisbusz két utasát (egyikük 5 éves) és a sofőrt kórházba kellett szállítani – számolt be a sajtószóvivő, hozzátéve: gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indítanak kivizsgálást az ügyben.

Fotó: Pál Árpád

Nincsenek életveszélyes állapotban

Lőrinczi Csabától, a székelyudvarhelyi kórház orvosigazgatójától megtudtuk, hogy a sofőr bordái több helyen is összetörtek, így valószínűleg át kell szállítani a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház mellkasi sebészetére. Az autó kiskorú utasa sokk-közeli állapotba került, a felnőtt utas pedig mellkasi zúzódásokat szenvedett, minden bizonnyal a biztonsági öv szorítása következtében.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
4 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
Legnézettebb