HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. szeptember 24., hétfő

Megyei riválisukat verték meg első hazai meccsükön a VSK teremfocisai

Kiütéses győzelmet aratott a Marosvásárhelyi VSK futsalcsapata a teremlabdarúgó 2. Liga 2. fordulójában. Lucian Nicușan legénysége vasárnap délután lejátszotta első hazai meccsét, a ligeti sportcsarnokban fogadta a Segesvári Pro Tineret együttesét.

Pál Gábor 2018. szeptember 22., szombat

Háromgólos vereséggel térhet haza a kézdivásárhelyi focicsapat

Nagyon rosszul kezdődött, és úgy is végződött a Kézdivásárhelyi SE szombati mérkőzése a labdarúgó 3. Liga 5. fordulójában.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. szeptember 21., péntek

Megszerezte első győzelmét a Gyergyói Hoki Klub az Erste Ligában

Bécsben aratott sikert a gyergyói csapat a jégkorong Erste Liga alapszakaszában. A székely együttes 3–2-re győzte le vendéglátóját.

Pál Gábor 2018. szeptember 21., péntek

Az utolsó pillanatban mentett pontot a Sepsi OSK

Döntetlent ért el a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga 9. fordulójában. A sereghajtó FC Voluntari vendéglátóiként a háromszékiek Tandia góljával mentettek pontot, a csatár a meccs hosszabbításában szerezte az egyenlítő gólt.

Pál Gábor 2018. szeptember 20., csütörtök

Győztes meccs esetén élre ugrik a Sepsi OSK

Dobogós helyről várja a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga 9. fordulóját. A háromszékiek pénteken 18 órakor az FC Voluntari csapatát látják vendégül, győzelmük esetén ideiglenesen átveszik a ranglista éllovas pozícióját.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. szeptember 20., csütörtök

Saját lányát bántalmazta, vizsgálódik a rendőrség

Nagyszülei felügyeletére bízták azt a székelyudvarhelyi kiskorút, akit a rendőrség vizsgálata szerint bántalmazott az édesanyja.

Pál Gábor 2018. szeptember 19., szerda

Kedden játszik az FK, szerdán a Sepsi OSK

Leszögezték a labdarúgó Román Kupa következő körének időpontjait. Eszerint kedden lép pályára az FK Csíkszereda, szerdán pedig a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK.

Pál Gábor 2018. szeptember 16., vasárnap

Másodjára is átgázoltak a tengerpartiakon

Újabb fölényes győzelmet aratott a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC női kosárlabdacsapata. A Konstancai Phoenix ezúttal is csak futott az eredmény után.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. szeptember 16., vasárnap

Kiütéses győzelmet aratott a KSE

Négy góllal verte ellenfelét a Kézdivásárhelyi KSE a labdarúgó 3. Liga 4. fordulójában. Sikerükkel a háromszékiek továbbra is a ranglista élmezőnyében helyezkednek el.

Pál Gábor 2018. szeptember 15., szombat

Könnyedén nyert a Sepsi SIC az első edzőmeccsén

Több mint száz pontot dobott a következő idényre készülő Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC az első barátságos találkozóján. A háromszéki női kosárlabdacsapat hazai pályán verte meg a Konstancai Phoenix együttesét.

Pál Gábor 2018. szeptember 14., péntek

Steaua-veréssel hangolt az Erste Ligára a GYHK

Lejátszotta második román bajnoki meccsét is a Gyergyói Hoki Klub. Ezúttal sem hibáztak a piros-fehérek, a Bukaresti Steauát négy góllal verték meg.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. szeptember 14., péntek

Megszerezte első idegenbeli győzelmét a Sepsi OSK

Három ponttal térhet haza Chiajnáról a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. A háromszéki focicsapat a labdarúgó 1. Liga 8. fordulójában kiütéses győzelmet aratott a Concordia vendégeként.

Pál Gábor 2018. szeptember 13., csütörtök

Székely rovásírás a román foci élvonalában

Rovásírással is feltüntették a város nevét a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK csapatbuszán, amely a napokban arculatváltáson esett át. Látványos lesz a megjelenésük mindenhol.

Pál Gábor 2018. szeptember 11., kedd

Az eső izgalmassá tette az udvarhelyi krosszversenyt

Székelyudvarhelyen rendezték meg szombaton a román motokrosszbajnokság negyedik fordulóját. A tizenkét kategóriában összesen nyolcvanhárom motoros, illetve kvados állt rajthoz.

Pál Gábor 2018. szeptember 10., hétfő

Európa egyik legjobb utánpótlásedzője járt Gyergyóban

A Gyergyószentmiklósi ISK U15-ös fiú kosárlabdacsapata egy, az európai élvonalhoz tartozó kosárlabdaedző-tekintély keze alatt készülhetett a közelgő kihívásokra. Aki figyelt és képes a tanulásra, az nagyon különleges fejlődési lehetőséghez jutott.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. szeptember 09., vasárnap

Megszenvedett a sikerért az udvarhelyi futsalcsapat

Fordulatos meccsen nyert a Futsal Klub Székelyudvarhely az idény első bajnoki meccsén. Miklós Tamás mesterhármasával döntötte el a három pont sorsát.