HIRDETÉS
Pál Gábor 2017. november 18., szombat

Hátrányból fordítva nyert az ASA

Fordulatos mérkőzésen nyert a ASA a labdarúgó 2. liga 18. fordulójában. A marosvásárhelyi együttes a Sziget utcai stadionban három góllal verte a Zsilvásárhelyi Pandurii-t.

Pál Gábor 2017. november 16., csütörtök

Sorstársával meccsel az ASA

Két olyan együttes csap össze szombaton a Sziget utcai stadionban, amelyek a múlt szezonban még az élvonalban játszottak. A Marosvásárhelyi ASA a labdarúgó 2. liga 18. fordulójában a Zsilvásárhelyi Pandurii-t látja vendégül.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2017. november 13., hétfő

Minden versenyszámban érmet szereztek a tekések

Kolozsváron, a györgyfalvi tekearénában rendezték meg múlt hétvégén a felnőtt tekebajnokság döntőjét. A Marosvásárhelyi Elektromaros Romgaz női csapata kiváló eredménnyel zárta a megmérettetést.

Pál Gábor 2017. november 13., hétfő

Marosoroszfalu csapata legyőzte Marosludas együttesét

Marosoroszfalun csaptak össze a Maros megyei labdarúgó 4. Liga előző két szezonjának nyertesei. A címvédő hazaiak végül 2–1-re legyőzték Marosludas együttesét, így megőrizték 3. helyüket a ranglistán – a ludasiak a negyedikek maradtak.

Pál Gábor, Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. november 09., csütörtök

Az SZKC játékosai farkasszemet néznek régi edzőjükkel

Rangadóra készül a Székelyudvarhelyi KC a férfi kézilabda Bölények Ligája 10. fordulójában. Szombaton 17.30-kor a Bukaresti CSM-et fogadja a városi sportcsarnokban.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2017. november 07., kedd

Homoródszentmárton az őszi bajnok a C csoportban

Helycsere történt a B csoport élén az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában, a Korondi Ifjúság hazai pályán szenvedett vereséget, így megelőzte Zetelaka második számú csapata. A B csoportban Homoródszentmárton az őszi bajnok.

Pál Gábor 2017. november 05., vasárnap

Csak a második félidőben tudott elhúzni ellenfelétől az SZKC

Mindhárom pontot elhozta Suceaváról a Székelyudvarhelyi KC a férfi kézilabda Nemzeti Liga 9. fordulójában.

Pál Gábor 2017. november 04., szombat

Veretlenül zárta az odavágókat az FK Székelyudvarhely

A Dunărea Călărași elleni meccsel zárta a teremlabdarúgó-bajnokság odavágóit az FK Székelyudvarhely.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2017. november 04., szombat

Helyben hagyta ellenfelét a Vasas Femina II.

Kiütéses győzelmet aratott a Székelyudvarhelyi Vasas Femina második csapata a női labdarúgó 2. Liga 2. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A Kolozsvári Olimpic Star tíz gólt kapott szombaton délután a városi stadionban.

Pál Gábor 2017. november 02., csütörtök

Nem szakítaná meg veretlenségi sorozatát az udvarhelyi futsalcsapat

Călărași csapatával zárja a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának odavágó-sorozatát a Futsal Klub Székelyudvarhely. A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

Pál Gábor 2017. november 01., szerda

Elkezdődött a Hargita megyei női kézilabda-bajnokság

Hat csapat részvételével elkezdődött a Hargita megyei női kézilabda-bajnokság. Az első teremtornát múlt hét végén bonyolították le Szentegyházán. Míg a nőknél zajlik a pontvadászat, a férfiaknál ebben a szezonban nem rendezik meg a küzdelmeket.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2017. október 31., kedd

Először nyert Székelyszentlélek csapata

Nem történt különösebb változás az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság élmezőnyében a 10. forduló után, de nehéz játéknapon vannak túl a csapatok.

Pál Gábor 2017. október 30., hétfő

Kockáztattak a galaciak, nyertek az udvarhelyiek

Galacon lépett pályára hétfőn este a Futsal Klub Székelyudvarhely a teremlabdarúgó 1. Liga 8. fordulójában. Három ponttal tértek haza Szécsiék.

Pál Gábor 2017. október 19., csütörtök

Négy másodperccel a meccs vége előtt egyenlített az FK

Igazi rangadóhoz méltó mérkőzést játszott csütörtök este a Dévai Autobergamo és a Futsal Klub Székelyudvarhely a teremlabdarúgó 1. Liga 6. fordulójában.

Pál Gábor 2017. október 18., szerda

Déván bizonyíthat az FK Székelyudvarhely

Egy nappal a meccs előtt elutazik Dévára az udvarhelyi teremlabdarúgó-csapat. A futsalbajnokság 6. fordulójában csütörtökön este az éllovas Autobergamo fogadja Jakab Zoltán legénységét.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2017. október 17., kedd

Mézes hétvége Székelyudvarhelyen

Idén is megrendezik a Mézes Napokat Székelyudvarhely központjában. A hétvégén a Márton Áron téren lehet kóstolni, vásárolni a méhek és méhészek által készített különböző finomságokból.