Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Pál Gábor 2019. január 22., kedd

Sepsi OSK: megvan a második győzelem az edzőtáborban

Magyarországi csapattal küzdött meg kedden délután a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. Eugen Negoe legénysége az OTP Bank Ligában szereplő Szombathelyi Haladást győzte le.

Pál Gábor 2019. január 21., hétfő

Kudarccal zárta az alapszakaszt a Gyergyói HK

Tét nélkül játszotta le utolsó alapszakaszbeli meccsét a Gyergyói HK a jégkorong Erste Ligában. A piros-fehérek kudarccal zárták a bajnokság ezen részét, 5–0-ra kaptak ki a Debreceni EAC vendégeként.

Pál Gábor 2019. január 21., hétfő

Csíki vereség a Cenk alatt

Brassóban lépett jégre hétfőn este a Csíkszeredai Sportklub. Hatpontos meccsen kaptak ki a csíkiak, azonban ez a találkozó csak a román bajnokságban volt érdekes, mivel az Erste Liga alapszakaszában már minden eldőlt a hét végén.

Pál Gábor 2019. január 21., hétfő

Minden eldőlt, tét nélkül játsszák le a hétfői meccseket

Már a vasárnap esti találkozók után kialakult a jégkorong Erste Liga alapszakaszának végső sorrendje, és megtudhattuk, melyik csapat hány ponttal kezdi el a középszakaszt.

Pál Gábor 2019. január 20., vasárnap

Alulmaradt a Sepsi OSK

Eddig két vereség és egy győzelem a labdarúgó 1. Liga februári folytatására készülő Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK mérlege a beleki edzőtáborban. Legutóbb az ukrán Mariupol csapatatától kapott ki Eugen Neagoe legénysége.

Pál Gábor 2019. január 18., péntek

Legyőzte a Gyergyói HK-t és megnyerte az alapszakaszt a Fradi

Pesterzsébeten lépett jégre pénteken este a Gyergyói HK a jégkorong Erste Liga alapszakaszában. Vendéglátója, a listavezető Ferencváros nagy küzdelemben nyerni tudott, ezzel bebiztosította győzelmét az alapszakaszban.

Pál Gábor 2019. január 17., csütörtök

A kupagyőztest kapta az FK Csíkszereda, a bajnoki címvédőt a Sepsi OSK

Kisorsolták a labdarúgó Román Kupa negyeddöntőjének párosításait. Az FK Csíkszereda az Universitatea Craiovával, a Sepsiszentgyörgyi Sepi OSK pedig a bajnoki címvédő Kolozsvári CFR-vel csatázik.

Pál Gábor 2019. január 16., szerda

Legyőzte kazah ellenfelét a Sepsi OSK

Lejátszotta második barátságos mérkőzését a labdarúgó 1. Liga februári folytatására készülő Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. A háromszéki csapat két góllal verte meg szerdán délután a kazah Aktobe csapatát.

Pál Gábor 2019. január 14., hétfő

Brassóban hagyta a hat pontot a gyergyói csapat

Vereséget szenvedett a Brassói Corona vendégeként hétfőn este a Gyergyói HK. A piros-fehérek így hat pontot hagytak a Cenk alatt, ugyanis az eredményt számolták a jégkorong Erste Ligában és a román bajnokságban is.

Pál Gábor 2019. január 13., vasárnap

Ötöt ütött a hajdúságiaknak a GYHK

Hazai pályán tartotta mindhárom pontot a Gyergyói HK, négy góllal múlta felül vendégét, a Debreceni EAC-t.

Pál Gábor 2019. január 13., vasárnap

Sepsi OSK-vereség az első edzőmeccsen

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a törökországi Belekben. Eugen Neagoe tanítványai a Sivasspor csapatától kikaptak 2–1-re.

Pál Gábor 2019. január 13., vasárnap

Lengyel labdarúgóval erősített a Sepsi OSK

Ismét egy fiatal játékost igazolt a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. Sebastian Rudol két és fél évre kötelezte el magát a háromszéki csapatnál.

Pál Gábor 2019. január 11., péntek

Előnyből kapott ki a Gyergyói HK

Nem tudott pontot szerezni a Gyergyói HK a listavezető Ferencváros vendégeként a jégkorong Erste Liga alapszakaszának pénteki meccsén.

Pál Gábor 2019. január 10., csütörtök

Három autó ütközött össze Székelyudvarhelyen, két személyt kórházba vittek

Terhes nő is megsérült abban a közúti balesetben, amely csütörtök délben történt Székelyudvarhelyen, a Bethlen Gábor utcában.

Pál Gábor 2019. január 10., csütörtök

Sepsi OSK: már három forduló után be szeretnék biztosítani a helyüket a felsőházi rájátszásban

Húsz játékossal és a szakmai stábbal a labdarúgó 1. Liga tavaszi szezonjára készülő Sepsi OSK csütörtökön elutazott a törökországi Belekbe. Több mint két hétig tart az edzőtábor a tengerparti városban.

Pál Gábor 2019. január 08., kedd

Drámai végjátékban dőlt el a székely rangadó

Fordulatos meccsen csíkszeredai győzelemmel ért véget a Gyergyói HK–Sportklub kedd esti összecsapása.

Hallgassa online rádióinkat