HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. április 15., vasárnap

Párbajtőrversenyen emlékeztek Pongrácz Antalra

Kilencedik alkalommal rendezték meg a vívók számára kiírt Pongrácz Antal Emlékversenyt a róla elnevezett sportteremben. A szombati megmérettetésre 29-en neveztek be, köztük hét helybéli sportoló is.

Pál Gábor 2018. április 15., vasárnap

Sima csíki siker született Korondon

Ahogy arra számítani lehetett, a Marosvásárhelyi City’us könnyedén kikapott a Csíkszeredai Imperial Wet csapatától a román teremlabdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásában.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. április 04., szerda

Négyezer eurót adott ki a kezéből, hogy hozzák el neki a kinézett autót – most se kocsi, se pénz

Keresnek egy székelyudvarhelyi férfit, aki állítólag négyezer eurót csalt el. A rendőrséget kedden értesítette a károsult, aki egy interneten kiszemelt autót akart vásárolni, a részleteket pedig megbeszélte az eladóval, illetve azt is, hogy az összeget eljuttatja neki.

Pál Gábor 2018. március 07., szerda

Jászvásár csapata követheti az SZKC-t

Úgy fest, a Székelyudvarhelyi KC kilépése után egy másik együttes is kénytelen kiszállni a férfi kézilabda Bölények Ligájából: a Jászvásári Poli vezetősége szerdán jelentette be játékosainak, hogy nem utaznak el a Bukaresti Dinamo elleni meccsre.

Pál Gábor 2018. március 01., csütörtök

Késik a 3. Liga tavaszi rajtja is

Kissé átalakult a román labdarúgó-bajnokságok tavaszi szezonjának programja. Mint ahogy az 1. Liga rájátszásában, a másod- és harmadosztályos pontvadászatban is elhalasztották a hétvégi meccseket.

HIRDETÉS
Pál Gábor, Zátyi Tibor 2018. február 28., szerda

Ismét szórták a gólokat a volt SZKC-s játékosok

Javában zajlanak a küzdelmek a férfi kézilabda Bölények Ligájában. Hétfőn este, a 20. forduló utolsó mérkőzésén a Tordai Potaissa hazai pályán ötgólos hátrányból felállva 31–28-ra legyőzte a vendég Konstancai Dél-Dobrudzsa KC-t.

Pál Gábor 2018. február 27., kedd

FK Csíkszereda: máris megvan a hétvégi meccsről a három pont

Két csapat is visszalépett a labdarúgó 3. Liga 1-es csoportjából. Többek közt nem folytatja a küzdelmet az Avântul Valea Mărului, melynek éppen Csíkszeredában kellett volna pályára lépnie a tavaszi idény első fordulójában.

Pál Gábor 2018. február 20., kedd

Hátrahagyva a kvadot, futva próbált menekülni, de elkapták

Rutinellenőrzés céljából akart megállítani a rendőrség hétfőn egy fiatalt, aki Homoródszentpál környékén, a 133-as számú megyei úton közlekedett kvadjával.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. január 28., vasárnap

Harmadszor emelték magasba a trófeát a lövéteiek

Három napon át reggeltől estig fociztak a székelyudvarhelyi sportcsarnokban. Huszonegyedik alkalommal rendezték meg az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság csapatainak teremtornáját, amely a lövéteiek diadalával ért véget.

Pál Gábor 2018. január 28., vasárnap

Az utánpótlásért hokiztak Udvarhelyen

Harmadik alkalommal szervezték meg Székelyudvarhelyen a Winter Classic jégkorongtornát. A barátságos viadalon ezúttal öt csapat vett részt.

Pál Gábor 2018. január 25., csütörtök

Hokimeccsek az udvarhelyi műjégpályán

Harmadik alkalommal rendezi meg szombaton és vasárnap a Winter Classic elnevezésű jégkorongtornát a székelyudvarhelyi HokiSokk csapata.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. január 24., szerda

Teremben csapnak össze az Udvarhely körzeti focicsapatok

Huszonegyedik alkalommal bonyolítják le az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatok teremtornáját. A péntektől vasárnap estig tartó viadalon huszonnyolc csapat küzd a trófeáért.

Pál Gábor 2018. január 22., hétfő

Rekordot döntöttek a korondi birkózóversenyen

Minden eddiginél több birkózó vett részt a szombati Lőrincz Márton Emlékversenyen. Négy országból 22 csapat 290 sportolója küzdött a legjobb helyezésekért a korondi megmérettetésen.

Pál Gábor 2018. január 21., vasárnap

Parádéra is futotta az SZKC-tól

Viszonylag könnyedén nyert a Székelyudvarhelyi KC a hazai rendezésű felkészülési torna utolsó meccsén a CSM Focșani ellen.

Pál Gábor 2018. január 19., péntek

Mihalcea tizenkét gólt dobott a Potaissának

Háromcsapatos felkészülési tornának ad otthont a Székelyudvarhelyi KC. A férfi kézilabda Bölények Ligájából két vetélytársát hívta meg a klub. Elsőként a Tordai Potaissával mérkőzött meg pénteken este.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. január 15., hétfő

Két udvarhelyszéki lakóházban keletkezett tűz

Nagygalambfalván egy ház teljesen leégett, míg Szentegyházán gyorsan megfékezték a lángokat a tűzoltók.