HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. július 19., csütörtök

Felsőházi rájátszásba jutna a Sepsi OSK

Rajtol a labdarúgó 1. Liga 2018–2019-es szezonja. Noha vannak sérült játékosok a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-nál, a klub vezetői úgy vélik, felkészültek a pontvadászatra. Az alapszakasz után az első hat között végeznének.

Pál Gábor 2018. július 17., kedd

Így rövidítenek Udvarhelyen a körforgalomban

Úgy tűnik, egyes autóvezetők még mindig nincsenek tisztában a körforgalom használati módjával. A napokban Székelyudvarhelyen két olyan sofőr is lencsevégre került, akik az ellenkező irányú sávon közlekedtek.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. július 16., hétfő

Marosvásárhelyen kezdi el a bajnokságot a Sepsi OSK

Ismét élvonalbeli labdarúgómeccsekre lehet kilátogatni Marosvásárhelyen. Az újonc Nagyszebeni Hermannstadt sportlétesítménye felújítás alatt áll, és a klub vezetősége a Sziget utcai Trans-Sil stadion működtetőivel egyezett meg a bérlésről.

Pál Gábor 2018. július 15., vasárnap

Húsz év után ismét világbajnok Franciaország

Gólgazdag döntőben gyűjtötte be második világbajnoki címét a francia labdarúgó-válogatott. Ellenfele, Horvátország hősiesen küzdött, de nem jött ki számukra a lépés.

Pál Gábor 2018. július 14., szombat

Belgiumé a bronzérem

Megérdemelt győzelmet aratott a belga válogatott az oroszországi labdarúgó-világbajnokság kisdöntőjében, és ezzel története legjobb eredményét érte el.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. július 14., szombat

Sepsi OSK: véget ért a tesztmeccsek sora, jöhet a bajnokság

Mind az öt felkészülési meccsén vereséget szenvedett a labdarúgó 1. Liga jövő hétvégi rajtjára készülő Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK.

Pál Gábor 2018. július 13., péntek

Neagoe bizakodó, reméli, hogy a rajtra összeáll a Sepsi OSK kerete

Lassan véget ér a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK edzőtábora. Bő egy hét múlva már élesben megy a küzdelem a háromszéki focicsapat számára. Sok nehézséggel küszködik a csapat, de remélik, hogy a bajnoki rajtig minden helyreáll.

Pál Gábor 2018. július 12., csütörtök

Véget ért az angol álom, Mandzukic továbblőtte a horvátokat

Horvátország lesz Franciaország ellenfele az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjében. A szerda esti elődöntőben Mandzukic a hosszabbításban rúgta be a győztes gólt az angoloknak.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. július 11., szerda

Sepsi OSK: várat magára az első győzelem

Lejátszotta negyedik felkészülési meccsét a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK az ausztriai edzőtáborban. Ezúttal is kikapott a háromszéki csapat, a szlovákiai FC Zlaté Moravce csapata győzte le.

Pál Gábor 2018. július 11., szerda

Magyarországi játékossal erősített a Sepsi OSK

A Puskás Akadémiától kapott kölcsönbe játékost a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. Prosser Dániel Bálint egy évig ölti magára a háromszékiek mezét.

Pál Gábor 2018. július 10., kedd

Harmadik mérkőzésén is kikapott a Sepsi OSK

Perg városában játszott újabb felkészülési meccset a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. A háromszéki focicsapat a Slovan Libereccel mérkőzött meg, de ismét vesztesként hagyta el a pályát.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. július 05., csütörtök

Fabió Cannavaróéktól szenvedett vereséget a Sepsi OSK

Lejátszotta első barátságos mérkőzését az ausztriai edzőtáborban a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. Ellenfele a kínai labdarúgó-bajnokságban szereplő Kuangcsou Evergrande volt.

Pál Gábor 2018. június 26., kedd

A bajnok CFR-vel játszik a Sepsi OSK

Javában zajlik a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK készülődése a román labdarúgó 1. Liga következő szezonjára. Barátságos meccset is játszik, kedden a bajnok Kolozsvári CFR-t fogadja.

Pál Gábor 2018. június 06., szerda

Célba ért a korondi motoros az Erzberg Rodeón

Két udvarhelyszéki motoros is részt vett a világ egyik legnehezebb és leglátványosabb enduroversenyén, az elmúlt hétvégén lezajlott Erzberg Rodeón. Józsa Norbert Levente a 16. helyen ért célba, Varga Zsolt pedig az 58. pozícióban zárt.

Pál Gábor 2018. június 05., kedd

Megszakadt a második számú zetelaki csapat jó sorozata

Gólzáporos fordulót rendeztek múlt hét végén az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban. Az A és a C csoportban nem történt nagy meglepetés, a B-ben viszont hazai pályán szenvedett vereséget az éllovas Zetelaka II.

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. június 03., vasárnap

Eddigi legjobb szezonján van túl a Vasas Femina

Lejátszotta utolsó meccsét is a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a női labdarúgó 1. Ligában, vasárnap délben kiütéses győzelmet aratott a kupagyőztes CSȘ Târgoviște vendéglátójaként. Sikerükkel ezüstérmesek lettek az udvarhelyi lányok.