HIRDETÉS

Egy floorballgól, megannyi színes labda és egy jó szándék

Dávid Anna Júlia 2016. december 18., 20:00 utolsó módosítás: 2016. december 18., 20:41

Színes labdák megvásárlásával segíthették az udvarhelyiek vasárnap a homoródalmási Farkas Szilárd felépülését. Az Areopolis Floorball Sportegyesület idén is megszervezte a Nagy dobás elnevezésű jótékonysági rendezvényt.

A székelyudvarhelyi Rákóczi Sportcentrumban megtartott vasárnap délutáni eseményen a Black 69 és a Floorbulls csapat mérkőzött meg egymással. Az idei rendezvényt és a jótékonykodók által színes labdákra váltott adományokat Farkas Szilárd gyógyulásának elősegítésére ajánlották fel – mondta el megnyitóbeszédében Csáki Gergely, az egyesület elnöke.

Szilárd története megérintette őket, hiszen sérülése előtt ő is sportolt, és bár súlyos balesete miatt akadályozva van, mégis küzd azért, hogy mielőbb talpra álljon. A Black 69 tiszteletbeli taggá fogadta, és egy mezt adtak át neki, Szilárd régi mezszámával. Ezt követően elkezdődött a mérkőzés, az első gól után a közönség bedobálta a rengeteg színes labdát, majd az eseményt Facebookon megosztók között kisorsoltak egy-egy ajándékutalványt.

A helyszínen több mint 1600 lej gyűlt össze a labdákért fizetett adományokból, de aki valamiért nem tudott jelen lenni, hétfőn még adakozhat a szervezőknél, illetve az UFF-irodában, a Kossuth Lajos utca 20. szám alatt.

 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS