Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Szép összeg ütheti annak a markát, akinek információja van a „bosszúállókról”

Molnár Rajmond 2018. december 10., 12:01
HIRDETÉS

Ezer euró nyomravezetői díjat ajánl fel a madéfalvi Tamás József annak a személynek, aki törvény előtti tanúvallomásával hozzájárul a megrongált gyümölcsfái tettesének felderítéséhez.

Megaszalták a fákat, hogy kiszáradjanak. A károsult bosszúállásnak véli az esetet Fotó: Tamás József

Harmincegy gyümölcsfát és tizenkét nyírfát vagdaltak meg ismeretlenek a madéfalvi Sásszély-utcában található 753-as számú Tamás kert nevű beltelekben december első hétvégéjének folyamán.

Megaszalták a fákat, hogy kiszáradjanak, néhányat pedig ki is vágtak. Bosszúállásnak vélem az esetet. Ha valakinek gondja van velem, úgy gondolom, az a normális, ha személyesen keres fel, nem ilyen gyáva, sunyi módon jár el

– fogalmazott lapunknak Tamás József, aki egyébként az ezredforduló után polgármester is volt a településen. Azt is elmondta, a telek körüli területet nemrég kertelték újra,

az új kerítés pedig akadályozhatta a fatolvajokat, aki rendszeresen az ő telkén keresztül szállították át a lopott fát.

HIRDETÉS
 

„Mindent megteszünk, hogy megmentsük a megvagdalt fákat, de nem táplálok ez iránt már sok reményt” – panaszolta. Az ügyben rendőrségi eljárás is indult. „Vannak, akikre gyanakszok, s akiknek a szennyes dolgait sértettük már olyan szempontból, hogy megállítottuk a falopást” – magyarázta. Tamás József ezer euró nyomravezetői díjat ajánl fel annak a személynek, aki a rendőrségen vallomást tesz, hogy információja van a tettesről, vagy annak felbujtójáról. Mind mondta, konkrét bizonyítékot vár el, s hangsúlyozta, a hamis tanúzás bűncselekménynek minősül. Akinek információja van a tettesről, jelentkezhet a károsultnál vagy a hatóságoknál.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
2 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS