Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

 

Kiszakadt a frontális ütközés erejétől a motor az autóból

Székelyhon 2018. december 06., 13:38
HIRDETÉS

Közúti baleset történt az E578 jelzésű európai út Csíkrákos és Csíkmadaras közötti szakaszán, Sósréten csütörtök délben. Noha a frontális ütközés erejétől kiszakadt a motor az egyik autóból, súlyos személyi sérülés nem történt.

Fotó: Pinti Attila

Az orr-részén rommá törött Seat márkájú autó motorja a járműtől több méterre, az út menti árokban landolt. A balesetben érintett másik jármű, egy Volvo is lesodródott az úttestről.

HIRDETÉS

A Hargita Megyei Mentőszolgálat ügyeletes diszpécserének tájékoztatása szerint az ütközést követően először nem is riasztották a mentősöket, majd, miután két utas kisebb fájdalmakra panaszkodott, a helyszínre siettek és a csíkszeredai kórház sürgősségi betegellátó egységébe szállították őket. Az érintett szakaszon akadozva haladt a forgalom.

Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Székelyhon érdeklődésére elmondta, a 20 éves N. B. Madaras felől Rákos irányába közlekedve a túlzott sebesség miatt elvesztette uralmát a járműve fölött, áttért a menetirányával ellentétes sávba, nekicsapódva a szemből érkező, 32 éves S. A. vezette kocsinak.

A rendőrség helyszíni vizsgálatának részletes eredményével visszatérünk.

Fotó: Pinti Attila
Fotó: Pinti Attila
Fotó: Pinti Attila
Fotó: Pinti Attila
Fotó: Pinti Attila
Fotó: Pinti Attila
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
6 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS