Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

 

Ismét összemérték ügyességüket az újságírók a zsögödi lőtéren

Iszlai Katalin 2019. március 20., 14:58
HIRDETÉS

Noha kevesebb résztvevővel, de a megszokott jó hangulatban ragadtak fegyvert a sajtó képviselői szerdán a már hagyományossá vált Céllövészeti Sajtókupán. A rendőrség napja alkalmából szervezett barátságos megmérettetésen idén először csak a Székelyhon munkatársai mérték össze ügyességüket.

Fotó: Pinti Attila

Talán a kedvezőtlen időjárás is hozzájárult ahhoz, hogy a korábbi évekkel ellentétben idén jóval kevesebb újságíró vett részt a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett Céllövészeti Sajtókupán.

A barátságos megmérettetésen mindössze öt újságíró és fotós állt célhoz a zsögödi lőtéren, mindannyian a Székelyhon csapatát képviselve.

HIRDETÉS

A rendőrség napja alkalmából évente megszervezett vetélkedőn ezúttal azonos kategóriában versenyeztek a nők és a férfiak. Mivel ketten első alkalommal fogtak lőfegyvert a kezükben, bemelegítésként mindenki három töltényt lőhetett el a Carpaţi típusú pisztolyokkal. Ezt követően élesben további hat tölténnyel kellett eltalálni a céltáblákat, ezen lövések alapján állították össze a győztesek rangsorát.

A népesnek nem mondható mezőnyből végül Barabás Hajnal (újságíró) szerezte meg a harmadik helyet, Iszlai Katalin (újságíró) lett a második, az első helyen pedig Pinti Attila (szerkesztő, fotós) végzett.   

Fotó: Pinti Attila
Fotó: Pinti Attila
Fotó: Pinti Attila
Iszlai Katalin Fotó: Pinti Attila
Barabás Hajnal Fotó: Pinti Attila
Pinti Attila Fotó: Gábos Albin
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
1 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS