Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

 

Így kövesd a Székelyhonod!

Székelyhon 2019. február 02., 09:30
HIRDETÉS

Ritkán tűnnek fel a Facebook-hírfolyamon a székelyföldi hírek? Mutatjuk, hogy mit kell tenni.

Nem marad le a székelyföldi hírekről, ha nemcsak követi a Székelyhont a Facebookon, hanem az első kedvencek közé sorolja. Erre azért van szükség, hogy az oldalunkról származó tartalmakat mindig láthassa.

A Facebook mindent megtesz, hogy a felhasználók folyamatosan változó hírfolyamot kapjanak. A legnagyobb közösségi oldal fejlesztői nem ismernek lehetetlen, amikor belenyúlnak a gépházba. Az újításokról, a hírfolyamot érintő módosításokról szóló tájékoztatások részletes közreadásával már nem ennyire lendületesek. Így a felhasználóra marad, hogy alaposan kiismerje magát a cseles beállítások között.

Következzenek a lépések:

  • Keresse fel a Székelyhon.ro Facebook-oldalát ide kattintva
  • Ha még nem kedvelte az Facebook-oldalunkat, akkor kattintson most a Kedveled gombra. Ha ez már megtörtént, akkor ezt a kis kék színű lájkgomb jelzi.
     
  • Annak érdekében, hogy a hírfolyamban elsőként jelenjenek meg a híreink, kattintson a Követed gombra és jelölje ki a Megjelenítés elsőként mezőt.

Ha mindezeket a lépéseket megtette, akkor a Székelyhon.ro hírei az elsők között jelennek meg a hírfolyamán. Ellenkező esetben teljesen véletlenszerűen bukkannak fel a tőlünk származó tartalmak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS