Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Értékelte Barti a Kelemennek gyűjtött aláírásokat

Gergely Imre 2019. szeptember 18., 13:59
HIRDETÉS

Több mint tizenötezer aláírást gyűjtött össze Gyergyószéken az RMDSZ Kelemen Hunor államelnök-jelöltségének támogatására. Ez a kitűzött célszám százharminc százaléka – közölte Barti Tihamér. Az RMDSZ Gyergyó-területi szervezetének elnöke sajtótájékoztatón mondott köszönetet az aláíróknak, illetve azoknak, akik a szignógyűjtésben részt vettek. Szerdával le is zárták az akciót, továbbították a kolozsvári központba az íveket.

Barti Tihamér elégedett az aláírásgyűjtés eredményével Fotó: Gergely Imre

Gyergyószentmiklóson csak a múlt héten 5140 aláírás gyűlt össze, és a nagyközségek is jól teljesítettek – mondta el szerdai sajtótájékoztatóján Barti Tihamér. Az aláírásgyűjtés alkalmával visszajelzéseket is kaptak a lakóktól – azt kérik az RMDSZ-től, noha nem ők vezetik a várost, serkentsék azt, hogy a tervezett beruházások mihamarabb megvalósuljanak.

Pozitív visszajelzés volt a szignógyűjtés a gyergyószéki RMDSZ számára abban a tekintetben is, hogy igazolódni látják, erős szervezet működik itt, hiszen enélkül lehetetlen lett volna ilyen rövid idő alatt ennyi aláírást összegyűjteni. Már a 12 ezer is elérhetetlen számnak tűnt, nemhogy a 15 200 – hangzott el.

HIRDETÉS

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS