Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Diákkonferencia a fiatalok hazatéréséért

Baricz-Tamás Imola 2018. szeptember 20., 13:06
HIRDETÉS

Negyedik alkalommal szervezik meg a Gyergyói Diákkonferenciát, ezúttal nemzetközi szintű lesz a rendezvény. Gyergyószentmiklóson, a Szent István plébánia ad otthont az eddigi legrangosabbra tervezett eseménynek, ahová nemcsak diákokat várnak.

Diákkonferencia a fiatalok hazatéréséért
galéria
• Forrás: Gyergyói Diákkonferencia

A szeptember 22-én, szombaton 9.30 órától kezdődő Diákkonferencián a korábbiaknál több előadásra várják az érdeklődőket. Mint megtudtuk, az egri Eszterházy Károly Egyetemről is érkeznek vendégelőadók, diákok és tanárok, ugyanis a diákkonferenciát szervező Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpont együttműködési partnerséget kötött az egri egyetemmel.

HIRDETÉS

A Gyergyói Diákkonferencia mindenki előtt nyitott, várják a fiatalokat, egyetemistákat ugyanakkor várják a gyergyószéki intézményvezetőket is. A konferencia egyik célja, hogy a közösség megismerje azokat a fiatalokat, akik jelenleg egyetemen tanulnak, illetve segít a fiatalok majdani hazatérésében azáltal, hogy lehetőséget teremt a találkozásra a különböző intézmények vezetőivel. Természetesen középiskolásokat is várnak, hiszen számukra is fontos, a különböző szakok közötti különbséget letisztázó találkozó is lesz a szombati.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS