A hároméves beruházási terv befejezése után, az eMAG megrendelések száma háromszorosára nőtt a régióban Pr-cikk

A hároméves beruházási terv befejezése után, az eMAG megrendelések száma háromszorosára nőtt a régióban

Tudor Manea, az eMAG vezérigazgatója

Fotó: eMAG

Az eMAG Csoport bejelentette a 2021-ben elindított, 3,2 milliárd lejes, hároméves beruházási terv mérlegét. Az e-kereskedelmi logisztikába, technológiába és vállalkozói szellembe való befektetésekkel jellemezhető három év végén az eMAG Csoport megszilárdította jelenlétét Dél-Kelet Európában, Romániában, Bulgáriában, Magyarországon és Görögországban.

Támogatói tartalom

2024. június 12., 12:152024. június 12., 12:15

2024. június 12., 12:202024. június 12., 12:20

  • Az eMAG Csoport üzleti teljesítménye 2023-ban 10,2 milliárd lej volt, ami 11%-al nagyobb az előző évi teljesítményhez viszonyítva.

  • Az eMAG România 2023-ban 5,979 milliárd lej volt, ami 11%-al nőtt az előző évhez képest.

  • A Romániában létrehozott szolgáltatások a teljes régióban elérhetőek: Genius, Super Preț, Easy Buyback, easybox.

  • Több mint 12.000 román vállalkozó az eMAG Marketplace segítségével exportál a régióban.

  • A befektetések folytatódnak: 900 milliárd lej körül lesz a következő évben

Az eMAG Csoport ma bejelentette a 2021-ben elindított, 3,2 milliárd lejes, hároméves beruházási terv mérlegét. Az e-kereskedelmi logisztikába, technológiába és vállalkozói szellembe való befektetésekkel jellemezhető három év végén az eMAG Csoport megszilárdította jelenlétét Dél-Kelet Európában, Romániában, Bulgáriában, Magyarországon és Görögországban, olyan szolgáltatásokon keresztül, amelyek leegyszerűsítik az emberek életét, új üzleti lehetőségeket nyitnak meg, és bővítik a termékkínálatot. Ezeknek a beruházásoknak köszönhetően, a márciusban zárult üzleti évben, az ügyfelek 2,6-szor többet teljesítettek, mint négy évvel ezelőtt, a beruházási terv kezdete előtt.

2023-ban az eMAG Románia 5,979 milliárd lejes forgalmat ért el, ami 11%-os növekedést jelent az előző évhez képest. A Dante International SA, a cég, amely magába foglalja az eMAG Romániát, a Fashion Days Romániát és az eMAG Bulgária és eMAG Magyarország eladásait végzi, 7,824 milliárd lejes forgalmat ért el, ami 8,3%-os növekedés 2022-höz viszonyítva.

Idézet
Az elmúlt három év befektetései jelentik azt az alapot, amely lehetővé teszi, hogy ma már majdnem mindent kínálni tudunk ügyfeleinknek, a napi szükségleteiket kielégítő cikkektől kezdve az élelmiszerekig vagy ruházati cikkekig, olyan szolgáltatásokon keresztül, amelyek segítségével időt és pénzt takaríthatnak meg.

A folyamatosan bővülő easybox hálózat lehetővé teszi számunkra, hogy felgyorsítsuk az olyan hozzáadott értékű szolgáltatásokat, mint például a Genius, a délkelet-európai régióban, megtakarítást biztosítva ügyfeleinknek az ingyenes szállítás és az exkluzív ajánlatok révén.

Idézet
Az általunk kifejlesztett technológia lehetővé teszi, hogy a MyWallet fizetővel rugalmas fizetési módokat kínáljunk ügyfeleink számára, így jó áron vásárolhatják meg a kívánt termékeket.

Fejlődésünk következő szakaszában kiemelt feladatunk továbbra is a hibátlan vásárlói élmény biztosítása, melyben kiemelt szerepet kap az eMAG által kifejlesztett technológia és a mesterséges intelligencia, amely lehetővé teszi a vásárlási élmény egyszerűsítését, illetve az árak a lehető legalacsonyabb szinten tartását, amivel a szolgáltatásaink hatékonyságát növeljük.

Idézet
Az online kereskedelem ma minden kínálatával minden eddigi eddiginél relevánsabb, gyors és biztonságos hozzáférést kínál különféle termékekhez és szolgáltatásokhoz, az ügyfelek igényeihez és preferenciáihoz igazodva,

így a következő időszakban is folytatni fogja felgyorsult növekedését” – nyilatkozta Tudor Manea, az eMAG vezérigazgatója.

Ebben a pénzügyi évben az eMAG Csoport mintegy 900 millió lejes befektetést tervez a csoport vállalatainak régióbeli terjesztésére, a rugalmas fizetési szolgáltatásokra, a mesterséges intelligenciára és technológiára, amivel személyre szabhatja az ügyfelek és az eladók tevékenységét, valamint a logisztikai infrastruktúrára és a kínálat bővítésére a csoport vállalatai számára.

A Romániában létrehozott eMAG szolgáltatások, amik a teljes régióra kiterjednek

Az eMAG nemrég indította el Bulgáriában és Magyarországon a Genius szolgáltatást, majdnem négy évvel azután, hogy azt Romániában elindította.

Ezzel a szolgáltatással a teljes közép- és kelet-európai régióban, az ingyenes kiszállítás és az exkluzív ajánlatok révén, idő- és pénzmegtakarítási megoldásokat ajánl ügyfelek számára.

Kevesebb mint két hónap alatt a Genius-nak 100.000 felhasználója lett Bulgáriában, míg Magyarországon 50.000, nem egészen egy hónap alatt. A nemzetközi kiterjedés röviddel azután jött, miután Romániában 300 új helyiségben is megjelent, felajánlva az online kereskedelem lehetőségét sokkal több embernek. Romániában a szolgáltatás négy vásárlási alkalmazásban érkető el: eMAG, Tazz, Fashion Days és Freshful, míg Bulgáriában és Magyarországon kettőben: eMAG és Fashion Days.

A Genius terjeszkedése a két országban egy olyan időszak után következett be, amikor a vásárlók egyre változatosabb kategóriákból vásárolnak, mint étrend-kiegészítők, szépészeti cikkek, divat vagy italok. Ezekre a kategóriákra

az eMAG elindított online shop-in-shop szolgáltatásokat, amelyek segítséget nyújtanak az ügyfeleknek a könnyebb keresésben.

Az utóbbi négy évben 11%-ról 20%-ra nőtt azoknak az ügyfeleknek a száma, akik több mint hét kategória termékeiből vásárolnak.

A Szuper Ár (Super Preț) címkével a romániai ügyfelek több mint 500.000 termék jó árát fedezhetik fel. A Szuper Ár címkét, amely Romániában az eMAG-on az eladások 34%-át teszik ki, nemrégiben bevezették Bulgáriában és Magyarországon is.

Az Easy Buy Back program, amit az eMAG a Flip-pel fejlesztett, az ügyfelek online új telefonokat vásárolhatnak az eMAG-tól, úgy, hogy a Flip segítségével pénzt kapnak régi telefonjaikra.

A program ettől a hónaptól elérhető mindhárom országban: Románia, Magyarország és Bulgária.

A közeli kézbesítési pontok hálózatának terjeszkedése

A Genius bevezetése az eMAG bulgáriai és magyarországi ügyfelei számára a Sameday futárcég által kifejlesztett közeli kézbesítési pontok felgyorsult bővítésére épül. Így 8.500 közeli kézbesítési pont lesz elérhető Romániában, Magyarországon és Bulgáriában az év végéig, az eddigi 5.000-el szemben, ami 2024 elején létezett.

Modern megoldások okos vásárlásokra

A rugalmas pénzügyi szolgáltatások kiterjesztése a Wallet szolgáltatásban, egy másik olyan terület, amelyre az eMAG befektetései fókuszálnak a következő évben.

Ma, Romániában, több mint 2 millióra tehető azoknak az ügyfeleknek a száma, akik legalább egy részletfizetési módot használnak a HeyBlu szolgáltatással, 30 nap után 4 vagy 12 részletben.

Ez év áprilisától a 12 részletes visszafizetési szolgáltatás elérhető lett a 10.000 lejes vásárlásokra az eMAG-on, majdnem minden kategória esetében, beleértve a Marketplace-en eladott termékek esetében is.

Az eMAG Marketplace eladók száma megkétszereződött

Az utóbbi három évben a platform aktív eladóinak száma megkétszereződött, elérve a 56.000-et. Ugyanakkor azoknak a román eladóknak is a száma, akik az eMAG Marketplace-en Magyarországra és Bulgáriában exportálnak, megduplázódott, elérve a több mint 12.000-et az utóbbi évben, és az eMAG platformon elérhető termékek száma 22,3 millióra emelkedett, ami több mint kétszerese a tavalyinak.

Bukarest, 2024. június 10.

Az eMAG-ról:
Az eMAG 2001-ben alapított román bejegyzésű cég, a román online kereskedelmi piac úttörője, 2022-ben a legértékesebb román márka lett és az első online kereskedelmi vállalat, amely első helyet foglal el a Brand Finance rangsorolási listán. Több mint 20 éve a cég folyamatosan befektet olyan Romániában kifejlesztett technológiákon alapuló digitális szolgáltatásokba, amelyek segítségével az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg, és létrehozott egy regionális ökoszisztémát, sikeresen exportálva a helyi modellt Bulgáriába és Magyarországra. Saját kínálata és a Marketplace partnerei révén egyre bővülő termékválasztékkal az eMAG az a hely, ahol bárki bármit, bárhonnan kereshet és megrendelhet. Emellett az ügyfelek élvezhetik az olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a Genius, vagy az ingyenes szállítási és egyéb előnyöket kínáló előfizetést, vagy a fizetési átütemezési szolgáltatásokat, mint például a Buy now, pay later (Vásároljon most, fizessen később) vagy a Slice it (Szeletelés). További információk az eMAG-ról: about.emag.ro.

(X – fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

2024. július 13., szombat

Mezőgazdasági gép alá szorult egy férfi Bözödön

Felborult egy mezőgazdasági gép Bözödön, egy férfi pedig alá szorult – közli a Maros megyei tűzoltóság. Mentőhelikoptert is hívtak a helyszínre.

Mezőgazdasági gép alá szorult egy férfi Bözödön
2024. július 13., szombat

Kezdetét vette a Régizene Fesztivál

Párhuzamok és ellentétek mottóval indították útjára az idei Csíkszeredai Régizene Fesztivált. Ebben az évben kiemelkedő előadásokkal készülnek a fesztivál szervezői, hiszen a megszokott régi stílusok mellett kortárs zenét is hallhatnak az érdeklődők.

Kezdetét vette a Régizene Fesztivál
Kezdetét vette a Régizene Fesztivál
2024. július 13., szombat

Kezdetét vette a Régizene Fesztivál

2024. július 13., szombat

Takarékoskodni kell a vízzel több udvarhelyszéki településen

Jelentősen lecsökkentek az ivóvízkészletek több udvarhelyszéki településen, ezért takarékosságra int a Harvíz Rt. vezetősége. Ötleteket is közölnek, hogy ezt miként valósíthatjuk meg.

Takarékoskodni kell a vízzel több udvarhelyszéki településen
2024. július 13., szombat

Sátrakkal, ivókutakkal, jó tanácsokkal készültek a kánikulára

Árnyékot biztosító sátrakat szereltek fel a forgalmasabb helyekre Marosvásárhelyen, és továbbra is ivókutakat működtetnek városszerte. A prefektúra összehívta a vészhelyzeti bizottságot.

Sátrakkal, ivókutakkal, jó tanácsokkal készültek a kánikulára
2024. július 13., szombat

A mélybe akarta vetni magát egy nő Csíkszeredában, sikerült megmenteni

Negyedik emeleti lakása teraszának külső részére mászott ki szombaton kora reggel egy csíkszeredai nő, aki azzal fenyegetőzött, hogy a mélybe veti magát. Végül sikerült megmenteni.

A mélybe akarta vetni magát egy nő Csíkszeredában, sikerült megmenteni
2024. július 13., szombat

Bernádynak nem volt Facebookja, de volt hálózata és viszonyrendszere – újranyílt a Bernády-tárlat Marosvásárhelyen

Megnyitották Marosvásárhelyen Bernády György. Viszonyrendszerek és kapcsolati hálók című állandó kiállítását, amelynek a Kultúrpalota első emeleti terme ad otthont. A péntek esti átadás után teljessé vált a Kultúrpalota megújulása.

Bernádynak nem volt Facebookja, de volt hálózata és viszonyrendszere – újranyílt a Bernády-tárlat Marosvásárhelyen
2024. július 13., szombat

Fának és kerítésnek ütközött egy autó

Lesodródott az úttestről, majd fának és kerítésnek ütközött Marosszentkirály főutcáján szombatra virradóan egy autó. Egy sérültet kórházba kellett szállítani – közli a Maros megyei tűzoltóság.

Fának és kerítésnek ütközött egy autó
2024. július 13., szombat

Fokozódik a perzselő forróság

A kórházakra, mentőszolgálatra, tűzoltóságra, valamint a helyhatóságokra is kiterjed a hétvégi hőségriadóval kapcsolatos készenléti állapot, de magában foglalja a lakosság tájékoztatását is a szükséges óvintézkedésről. Ezt kell tenni.

Fokozódik a perzselő forróság
Fokozódik a perzselő forróság
2024. július 13., szombat

Fokozódik a perzselő forróság

2024. július 12., péntek

Összeverekedtek, egyikük a kórházba került

Egy személy kórházba került pénteken este, miután verekedés történt Szentegyházán.

Összeverekedtek, egyikük a kórházba került
2024. július 12., péntek

Egyfeszt: nem csak zenéről szól a gyergyói fesztivál

Minden fesztiválon, az Egyfeszten is a zene, a nagynevű előadók koncertjei vonzzák a legnagyobb közönséget. De ha már eljön valaki augusztus 1. és 4. között Gyergyószentmiklósra, annak számos más kulturális élményben is része lesz.

Egyfeszt: nem csak zenéről szól a gyergyói fesztivál
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!