HIRDETÉS

Székely poénok Marosvásárhelyen

Szász Cs. Emese 2009. november 23., 14:08 utolsó módosítás: 2009. november 23., 15:20

Ősz Ferenc a házigazda és havonta lesznek humorista meghívottak – tudjuk meg a stand up comedy sorozatról, amely múlt hónapban indult, és a következő meghívott előadója október 25-én a csíkdánfalvi humorista, Zsók Levente.

Nem most indul, hanem folytatódik a stand up comedy sorozat a Jazz&Blues Klubban szerdán. A mostani fellépő, Zsók Levente (fotó), csíkdánfalvi, így nem csoda, hogy egy talpraesett csípős-nyelvű székely karaktert játszik legtöbbször. Ha van olyan, hogy székelyföldi stand up comedy, akkor ez az ember műveli. Ezermester, aki nem csupán fellép egy-egy eseményen, hanem önmagát is hangosítja, sőt többször történt olyan, hogy maga szerelte össze azt a színpadot, amin bemutatta produkcióját. Amúgy rendszeresen nevettet a magyarországi Comedy Central csatornán, tagja a Duma Színháznak, emellett pedig ő a házigazdája a csíkszeredai hetente jelentkező humoresteknek.

Ősz Ferenctől pedig megtudtuk, hogy egyelőre erdélyi humoristák fellépésére kell számítani a stand up-sorozaton, de később a magyarországiak is szóba jöhetnek majd. „Én csak hónapról hónapra tervezek, így egyelőre azt lehet tudni, hogy decemberben a Szomszédnéni Produkciós Iroda poénjain szórakozhatunk majd” – mondta kedvcsinálóként az ifjú humorista.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS