HIRDETÉS

Személygépjármű és autóbusz ütközött a Kalondán

Pál Gábor 2017. február 17., 10:59 utolsó módosítás: 2017. február 17., 11:28

Egy személy könnyebben megsérült pénteken reggel, amikor egy szabálytalan előzés miatt történt baleset a Kalonda-tetőn.

Fotó: Udvarhelyszéki közlekedési infó

A 40 esztendős, csíkszeredai F. L. reggel 7 óra 15 perc körül a 13A jelzésű országúton Székelyudvarhely irányából Szováta felé tartott személygépjárműjével. Szabálytalanul próbálta megelőzni az előtte haladó járművet a Kalonda-tetőn, és frontálisan ütközött a szemből érkező autóbusszal, melyet a Parajd községi, 47 éves F. I. K. vezetett.

A balesetben enyhébb sérüléseket szenvedett a kisautó sofőrje, kórházba szállították – tájékoztatott Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, aki hozzátette, hogy egyik járművezető sem volt ittas állapotban. Az ügyben kivizsgálást indítanak gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával. A szóvivőtől azt is megtudtuk, hogy az autóbuszon több személy utazott, de szerencsére senkinek nem történt nagyobb baja.

Pénteken reggel további két baleset történt a 13A jelzésű országúton: a Cekend-tetőn felborult egy haszongépjármű, Homoródfürdőn pedig két személygékocsi koccant össze. Gheorghe Filip elmondta, ezekben a balesetekben sem sérült meg senki.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
23 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS