HIRDETÉS

Dübörgő diáknapok Marosvásárhelyen

Simon Virág 2015. május 05., 15:26

A Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség (MMDSZ) május 6–9. között immár 18. alkalommal rendezi meg a Marosvásárhelyi Diáknapokat és Diákfesztivált.

Fotó: Boda L. Gergely

Az egyetemisták körében az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő esemény több mint 2000 diákot mozgat meg minden évben – számolt be szerkesztőségünknek Bardócz-Veres Zsuzsanna MMDSZ-alelnök, főszervező.

Az idei kiadás alkalmával összesen 39 csapat vesz részt a különböző sport- és ügyességi megmérettetéseken, játékokon. A rendezvény célja idén is az, hogy összekovácsolja a különböző egyetemeken, illetve szakokon tanuló magyar diákokat, és teret biztosítson a közös szórakozásra.

A szervezők szeretnék, ha az esemény idén fesztiváljelleget is öltene, ezért öt koncerttel készülnek a résztvevők és a város lakói számára. Csütörtökön a gyergyói Bagossy Brothers Company és a kolozsvári De La Funk együttesek zenélnek, pénteken a helyiek számára jól ismert formációk, Vizi Imre & Band, illetve Koszika & HotShots koncerteznek, míg szombaton este a budapesti Irie Maffia zenekar lép színpadra. A Gokart pályán tartandó koncertekre elővételben kedvezményes bérletet lehet váltani az MMDSZ-székházban egységesen 30 lejért, egy-egy koncertre a belépő 15 lej.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS