HIRDETÉS

Adományozó filmkocka-jegyek Marosvásárhelyen is

Simon Virág 2015. március 12., 14:11

Az Áron Film Egyesület által kibocsátott adományozó filmkocka-jegyek Marosvásárhelyen a Merkúr üzletek mellett, most már a Kultúrpalota jegypénztáránál, a TimKo pékség üzleteiben és az Intershop üzletben is megtalálhatóak.

Fotó: Veres Nándor

Mint ismeretes, az Áron Film Egyesület 5, 10 és 50 lejes adományozó filmkocka-jegyeket bocsátott ki, amelyek kiváltásával bárki támogathatja a Márton Áron püspök életét bemutató filmet. A nagyjátékfilmet a Márton Áron szellemiségét valló közösség összefogásával és anyagi támogatásával készítenénk el.

Az adományozó filmkocka-jegy technikailag megkönnyíti az adomány átadását és biztosítja az adományozó nevének dokumentálását. A kezdeményezők az szeretnék, hogy hálából megőrizzék mind a támogató közösségek, intézmények, mind a magán személyek nevét. Ezért arra kérik az adományozót, hogy a filmkocka-jegy felső részére írja fel nevét, míg a jegy hátlapjára a lakhelyét. Ezt a részt tépje le, és az adománnyal együtt dobja az urnába.

A cégek, intézmények a www.martonaronfilm.ro oldalon megtalálhatják a banki átutaláshoz szükséges adatokat. Aki más úton szeretné segíteni a film létrejöttét, az adományát beviheti bármely plébániára, parókiára.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS