Csíkszék
Udvarhelyszék
Marosszék
Gyergyószék
Háromszék

Jótékonysági hangverseny a Pető-programért

Molnár Melinda 2018. december 07., 10:27 utolsó módosítás: 2018. december 07., 12:42
HIRDETÉS

A budapesti Semmelweis Egyetem Pető András Kara által Székelyudvarhelyen működtetett fejlesztő program támogatására szerveznek jótékonysági adventi hangversenyt szombaton este.

A felajánlásokat a központi idegrendszeri károsodással diagnosztizált gyermekek és felnőttek kezelését biztosító program fejlesztésére fordítják. Archív Fotó: Veres Nándor

Immár második alkalommal tartanak jótékonysági koncertet a baptista imaházban, amely a Székelyudvarhelyen és vonzáskörében élő, központi idegrendszeri károsodással diagnosztizált gyermekek és felnőttek kezelését hivatott támogatni. A fejlesztő program a budapesti Semmelweis Egyetem Pető András Kara által működik Székelyudvarhelyen.

Az elmúlt egy évben több mint ötven felnőtt és gyermek számára nyújtott segítséget,

amelyet a helyi közösség is támogatott. Együttes erővel szeretnék a fejlesztési programot folytatni, így az adományokból befolyt összeget is erre fordítják – tudtuk meg Mezei Ödön baptista lelkipásztortól.

A Kuvar utca 83. szám alatti baptista imaházban

szombaton este hat órától kezdődik a jótékonysági adventi hangverseny,

amelyen közreműködik a székelyudvarhelyi, homoródszentmártoni, baróti baptista gyülekezetek összevont kórusa és magyarországi vendégzenészekkel kiegészített zenekara. Az Egymásnak terhét hordozzátok (Galata levél 6:2) hívó gondolatú rendezvény vendégszólistái Lisztes Berta csellóművész, Farkas Erzsébet hegedűművész és Borjádi Márk zongoraművész lesznek.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS