HIRDETÉS

 

Belerohant az előtte lévő autóba, megsérült egy kisgyerek

Székelyhon 2017. október 14., 15:37
HIRDETÉS

Négyéves kisgyerek szenvedett fejsérülést szombaton Felcsíkon: a járműnek, amelyben utazott, egy kisteherautó csapódott hátulról.

Fotó: Gecse Noémi

A kisteherautó vezetője nem tartotta be a követési távolságot, ez okozhatta a balesetet – közölte érdeklődésünkre Incze Miklós, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője. Az E578 jelzésű európai úton Dánfalva felől Csíkszentdomokos irányába haladó 29 éves slatinai (Olt megye) kisteherautó-vezető, C. G. A. a Csíkkarcfalva irányába vezető 84-es községi és az európai út találkozása közelében rohant bele az előtte közlekedő, 42 éves csíkszeredai sofőr vezette Volkswagen Golf típusú autóba. Az ütközés erejétől a személygépkocsi a menetiránya szerinti jobb oldali árokba csapódott, egy dróthálós kerítést is megrongálva.

HIRDETÉS

Fotó: Gecse Noémi

A haszongépjármű és a személyautó vezetője nem sérült meg, de utóbbi négyéves utasa beütötte a fejét, ellátásra a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházba szállították. A helyettes szóvivő értesülései szerint a kisgyerek sérülése nem súlyos. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt folytatják a vizsgálatokat.

Fotó: Gecse Noémi
Fotó: Gecse Noémi
Fotó: Gecse Noémi
Fotó: Gecse Noémi
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
3 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS