HIRDETÉS

Baleset miatt zárták le az utat Székelyszentléleknél

Székelyhon 2017. október 16., 13:52 utolsó módosítás: 2017. október 16., 15:12
HIRDETÉS

Három autó ütközött Székelyszentléleknél, áll a forgalom a 13A jelzésű megyei úton Székelyudvarhely és Farkaslaka között.

Fotó: Udvarhelyi Közlekedési Info

A Székelyudvarhely-Parajd közti úton, a Gordon tejgyár után három gépjármű ütközött össze, jelenleg helyszínelés zajlik és forgalomkorlátozás lépett érvénybe.

Fotó: Udvarhelyi Közlekedési Info

HIRDETÉS

A rendőrség becslése szerint körülbelül egy óra múlva felszabadítják az útzárat – tájékoztat az Országos Rendőr-főkapitányság útinform szolgálata.

Három autó ütközött össze a 13A jelzésű országúton Székelyszentlélek közelében, amikor a szabályosan haladó gépjármű sofőrje balra akart térni, de a mögötte haladó kisteherautó sofőrje nem tudott időben lefékezni, és nekicsapódott a személygépjárműnek. A kisautó a lökés következtében átsodródott a menetirányával ellentétes sávba, és frontálisan ütközött egy szemből jövő kisteherautóval. A balesetben a személyautó sofőrje szenvedett könnyebb sérüléseket. A helyszínelés lejártával pedig feloldották az útzárat az érintett szakaszon – közölte Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
2 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS