Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
HIRDETÉS

Visszatér Erdélybe a FlixBus

Székelyhon 2020. június 24., 15:49 utolsó módosítás: 2020. június 24., 15:50

Június 25-től ismét útra kelnek a FlixBus járatai Erdélyből. A mobilitási szolgáltató új higiéniai irányelvekkel indítja újra az összeköttetéseket – jelezte közleményében a társaság.

Visszatér Erdélybe a FlixBus
galéria
Fotó: FlixBus

Románia középső és nyugati országrészének több mint tizenöt városából lehet csütörtöktől zöld távolsági busszal utazni Budapestre, illetve Bécsbe.

Kolozsvár, Marosvásárhely, Nagyvárad, Csíkszereda és Székelyudvarhely is azok között a települések között van, ahová visszatér a FlixBus,

heti öt közvetlen, éjszakai buszjárattal a magyar és az osztrák fővárosba.

„Közel három hónapos mozdulatlanság után nagyon örülünk, hogy ismét útra kelhetünk és lehetőséget biztosíthatunk az utasainknak arra, hogy újra találkozzanak családjukkal, barátaikkal” – idézi a társaság közleménye Arany László regionális ügyvezető igazgatót, kiemelve, az elmúlt időszakot többek közt arra használták, hogy új higiéniai irányelveket alakítsanak ki.

A távolsági buszokat alaposan fertőtlenítik minden utazás után. Az utasok az érintésmentes jegyellenőrzést követően felszálláskor fertőtleníteni tudják a kezüket, a megállókban várakozókat pedig arra kéri a vállalat, hogy tartsák az általánosan elvárt, legalább másfél méteres távolságot egymástól.

A szájat és orrot takaró maszk viselése a felszállástól kezdve az utazás teljes időtartamán keresztül egészen a leszállásig kötelező.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat