HIRDETÉS

Baleset Székelyszentléleken

Pál Gábor 2012. február 10., 17:18 utolsó módosítás: 2012. február 10., 18:31

Három autó ütközött össze pénteken délután, két személyt kórházba kellett szállítani.

Fotó: Pál Gábor

Tekintse meg fotógalériánkat!

Három autó ütközött össze pénteken 14 óra után a 13A jelzésű országúton Székelyszentlélek Farkaslaka fele vezető kijáratánál. Egy bukaresti fiatalember, a 24 éves B. C. Renault Trafic típusú autójával Szováta irányából haladt Székelyudvarhely fele, Szentlélek bejáratánál későn vette észre az előtte álló kocsisort, és hogy hátulról ne szaladjon bele, átment az út szemközti irányába haladó sávra. Az ellenkező irányból két autó is érkezett egymás után.

Elsőként egy Opel Astra gépkocsi sofőrje, egy farkaslaki hölgy megpróbálta menteni a menthetőt, elkapta a kormányt jobb irányba, hogy ne ütközzenek frontálisan, azonban még így is elérte a kocsija elejét, és ezt követően az árokba hajtott, ahol még nekiment a Székelyszentlélek elhagyását jelző táblának is.

Ugyanakkor az Ilfov megyei rendszámú furgon még az Opel Astrát követő személyszállító kisbusznak is nekiütközött, az utóbbi a négy korondi utasa megúszta nagyobb sérülések nélkül. Viszont a furgon két utasát, a 39 éves B. C.-t és a 30 éves M. V.-t (mindketten brassóiak)  kórházba kellett szállítani, a sofőr nem szenvedett súlyos sérüléseket.

Egyelőre még vizsgálják a baleset pontos körülményeit, a rendőrség szerint a furgon sofőrje volt a baleset okozója a figyelmetlensége és a megfelelő féktáv be nem tartása miatt. Egyik autóvezető sem volt alkohol befolyása alatt, a két sérültet az udvarhelyi kórházban ápolják.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
11 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS