Csíkszék
Udvarhelyszék
Marosszék
Gyergyószék
Háromszék

Öt személy került kórházba a Csíkszereda közelében történt baleset után

Székelyhon 2018. szeptember 25., 10:05 utolsó módosítás: 2018. szeptember 25., 14:01
HIRDETÉS

Öt személyt vittek kórházba kedden reggel a 12-es országúton, Csíkszereda közelében történt közlekedési baleset nyomán – írja az Agerpres hírügynökség.

Fotó: Pinti Attila

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Gheorghe Filip szerint a balesetet egy 57 éves, csíkszeredai gépkocsivezető okozta, aki figyelmetlenül fordult ki egy töltőállomásról, emiatt elsodorta egy másik jármű, amelyet egy 40 éves, csíkszentsimoni személy vezetett, majd frontálisan ütközött egy harmadik gépkocsival, amelynek a volánjánál egy 31 éves, szintén csíkszentsimoni gépkocsivezető ült.

Fotó: Pinti Attila

A környéken mintegy fél órán át egy sávon haladt a forgalom a baleset miatt.

A helyszínre a Hargita Megyei Mentőszolgálat, illetve a tűzoltóság rohammentő egysége vonult ki, öt személyt szállítottak csíkszeredai kórház sürgősségi betegellátó egységébe. Mint a mentőszolgálat ügyeletes diszpécsere elmondta, egy 62 éves utas szenvedett könnyebb fejsérüléseket, a három járművezető és az ötödik utas kórházba szállítására pedig csupán azért volt szükség, mert a helyszínen nem írták alá a kivizsgálást visszautasító papírokat.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS