Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Húsvéti vásár a Patkóban, útlezárással

Fülöp-Székely Botond 2019. április 15., 15:01 utolsó módosítás: 2019. április 15., 15:03
HIRDETÉS

Kézműves kávékat és fagylaltokat, bőrdíszműves termékeket, hagyományos módon készült élelmiszereket, valamint festett tojást is lehet majd vásárolni a szerdától péntekig tartó székelyudvarhelyi húsvéti vásáron. A vásár miatt keddtől szombatig lezárják a Patkót az autósok előtt.

Festett tojásokat is találunk majd a Patkóban. Archív Fotó: Pál Árpád

Több mint harminc árus jelezte, hogy jelen lesz a szerdától péntekig tartó húsvéti vásáron – tudtuk meg Zörgő Noémitől, a polgármesteri hivatal sajtószóvivőjétől. Mint mondta, a havi vásárokon részt vevő, már megszokottnak mondható termelők mellett – sajtkészítők, hústermelők, gyümölcs-, gyógynövény- és méhészeti termékeiket árusítók –,

igazi különlegességeket is láthatunk majd a standokon.

Ilyen lesz például a húsvéti festett tojás, a különböző kézműves kávék, a saját készítésű cukor- és gluténmentes fagylaltok, a bőr- és textiltermékek, valamint a szőttesek is. Persze, aki pálinkát vagy bort szeretne vásárolni az ünnepekre, annak is érdemes ellátogatni a Patkóba.

A városháza munkásai már kedden lezárják az esemény helyszínéül szolgáló Márton Áron teret, hiszen az árusok megkezdik a termékeik kipakolását. Az autósok csak szombat délután egy órától közlekedhetnek újra a Márton Áron téren. „Igyekszünk minél hamarabb felszabadítani a Patkót az autós forgalom előtt” – ígérte Zörgő Noémi.

HIRDETÉS

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
1 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS