Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Még tart a látogatási tilalom a csíkszeredai kórházban

Barabás Hajnal 2019. február 06., 13:33 utolsó módosítás: 2019. február 06., 13:45
HIRDETÉS

Meghatározatlan ideig továbbra is fenntartják a látogatási tilalmat a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházban. Az intézkedést elsősorban a bennfekvő betegek érdekében hozták, hogy fékezzék az influenzajárvány terjedését. A kórházlátogatás január 17-i felfüggesztése óta 157 influenzagyanús esetet kezeltek a kórházban, közülük 70 esetben igazolták a vírus jelenlétét.

Arra kérik a hozzátartozókat, tartsák be a szabályokat Fotó: Gábos Albin

Konrád Judit, a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház főigazgatója kiemelte, szeretné, ha a hozzátartozók megértenék, hogy a betegek érdekében vezették be a látogatási tilalmat, hogy ne súlyosbítsa állapotukat az influenzavírussal való fertőződés, vagy egyéb felső légúti megbetegedés.

HIRDETÉS

A kórháznak minden bejáratához kifüggesztettük, hogy tilos a látogatás. Az intézkedést január 17-től vezettük be, tekintettel arra, hogy a kórházban fekvő betegek körében megnövekedett az influenzás és az egyéb felső légúti megbetegedéssel küszködők száma. Kérjük a hozzátartozókat, tartsák be a szabályokat

– hívta fel a figyelmet a kórház vezetője.

Hozzátette, csomagot sem vihetnek fel, mert nem léphetnek be a kórházba a hozzátartozók, kivéve a kórház földszintjén található járóbeteg rendelőkbe, ahol továbbra is fogadják a betegeket.

Fotó: Gábos Albin

Továbbá tilos a civilek utcai ruhában való közlekedése a kórházi osztályok szintjén

– áll a bejáratokhoz kifüggesztett felhívásban.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS