Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Ezúttal is az Erőss Zsolt Aréna ad otthont az expónak

Iszlai Katalin 2018. május 23., 19:56
HIRDETÉS

Székelyföld legnagyobb, ingyenesen látogatható kiállítása és vására csütörtökön kezdődik a csíkszeredai Erőss Zsolt Arénában.

Archív Fotó: Pinti Attila

A huszonnyolcadik alkalommal megszervezett Csík-Expó vasárnapig tart – olvasható a szervező Expo Har Kft. szerkesztőségünknek is eljuttatott közleményében. Mint írják, a rendezvényre az ország minden szegletéből érkeznek kiállítók, de

számottevő lesz a magyarországi cégek jelenléte is.

HIRDETÉS

A fogyasztási cikkek kiállítása és vására csütörtökön, pénteken és szombaton 10 és 19 óra között, vasárnap pedig 10 és 15 óra között lesz látogatható. A szervezők a termékbemutatók és a vásárlási lehetőség biztosítása mellett szórakoztató programokkal is várják az érdeklődőket. A csíkszeredai Expo-Har emellett a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. székelyudvarhelyi regionális irodájával és a Csíki Vállalkozók Egyesületével közösen üzleti fórumot is szervez, amely a Csík-Expó hivatalos megnyitóját követően, csütörtökön 13 órától kezdődik a Kájoni János Megyei Könyvtár előadótermében. Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amit az érdeklődők megtehetnek interneten, illetve csütörtökön a rendezvény helyszínén 12.30 és 13 óra között.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS