HIRDETÉS

Leégett a házuk, a szomszédnak adakoztak

Bíró Blanka 2017. január 04., 19:03

Újból segítséget kér Veres Zsuzsanna, a tavaly év végén bekövetkezett nagybaconi tűzeset károsultja. Az elvált, két gyermekét egyedül nevelő anya abban reménykedik sikerül neki is adományokat gyűjtenie.

Portálunknak arról számolt be, hogy szomszédja, akinek a tűz csak kis szakaszon érintette a házát, adományokért már bejárta Nagybacont, és már sikerült  kijavíttatnia a házát.

Amikor Veres Zsuzsanna kéri a segítségüket, a baconiak azt mondják, ők már adakoztak egyszer. Amint arról beszámoltunk Nagybaconban, a Román- domb falurészen gyulladt ki a ház, amelyben Veres Zsuzsa és két középiskolás gyereke lakott.

A házzal együtt mindenük elégett, csak azzal a ruhával maradtak, amibe december 21-én munkában, iskolában voltak. A ház nem a család tulajdona volt, négy nappal korábban bérelték, így annak a költségeit is meg kell térítsék.

Veres Zsuzsannát a 0749-846936 telefonszámon lehet elérni, 17 óra után van otthon, addig Sepsiszentgyörgyön, varrodában dolgozik. Adományokat a következő számlaszámra lehet utalni.

Veres Zsuzsanna
CEC Bank
COD IBAN: RO77 CECE C001 9462 5412 9611
COD BIC (SWIFT): CECEROBU

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
1 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS