HIRDETÉS

Nemsokára FerBiT

Kömény Kamilla 2013. július 29., 17:22 utolsó módosítás: 2013. július 29., 18:04

Lassan lejár a jelentkezési határidő a Ferences Biciklitúrára. A tekerésre és a lelki feltöltődésre vágyók augusztus 10-ig még jelentkezhetnek az ötszáz kilométeres túrára.

Augusztus 10-ig lehet jelentkezni az erdélyi ferences testvérek által szervezett VI. Ferences Biciklitúrára (FerBiT), amelyre aug. 23. és 29. között kerül sor. A tervek szerint hat nap alatt ötszáz kilométert tesznek majd meg a biciklisek Csíksomlyó–Atyha–Marosvásárhely–Szamosújvár–Szilágysomlyó–Kaplony–Máriapócs útvonalon – tudtuk meg Főcze Imre fr. Bonaventúra ferences atyától.

A biciklitúrára minden 17 éven felüli biciklizni szeretőt, Isten szavát meghallani akarót szívesen látnak, akik a hit évében Legyen a te hited szerint mottóval tekernek majd. A tervek szerint napi 70–120 kilométert tesznek meg a zarándokok, közben pedig közelebb kerülhetnek Istenhez. Nem maradnak el a  meglepetések és a napi szentmisék sem, amelyeket a természetben tartanak. Emellett pedig ferences imádságokkal is megbarátkozhatnak a résztvevők – foglalta össze a ferences atya.

Fr. Bonaventúra elmondta, a biciklisek a visszautat autóbusszal teszik meg, a bicikliket pedig egy erre alkalmas jármű szállítja. A hazaút a résztvevők lakhelyéhez igazodva jelenleg Kolozsvár–Marosvásárhely–Székelyudvarhely–Csíkszereda.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS