HIRDETÉS

Zöld Róbert ismét bajnok

Gergely Imre 2016. március 30., 12:27 utolsó módosítás: 2016. március 30., 13:56

Az alpesi sízők országos bajnokságának megnyerése után a sportiskolák országos bajnokságán is aranyérmet szerzett Zöld Róbert. Sőt egyszerre kettőt is. Ezzel a gyergyószentmiklósi síző, a Gyergyói ISK sportolója ismét bebizonyította, hogy korosztályában ő a legjobb.

A sportiskolák közti viadalt a Déli-Kárpátokban, a Vidra-tó közelében található Transalpina síkomplexum pályáin rendezték a múlt héten. Itt Zöld Róbert sikere mellett még számos kiváló, dobogós, illetve pontszerző helyet elértek a Gyergyószentmiklósi ISK sízői.

Az óriásműlesikló versenyszámban a kadett korosztályban Zöld Róbert aranyérme mellett még
Kémenes Noémi és Miklós Eszter lett pontszerző, ők 5. illetve 6. helyezettek lettek. A gyermek korosztályban Bencze Márton ezüstérmes lett, míg Vargyas Szilárd 5. helyen végzett.

Műlesiklásban ismét diadalmaskodott Zöld Róbert, emellett pedig még három bronzérmet szereztek a gyergyói versenyzők. Lőrincz Réka eredménye ezek közül kiemelkedik, hiszen a kisifjúsági korosztályban elért harmadik helye a nagyfjúsági lányok mezőnyében is előkelő negyedik helyet ért. Bronzérmes lett még Lőrincz Eszter és Bencze Márton is a gyermek korosztályban. Pontszerzők lettek Benedek Boglárka (5. hely, kadett korosztály). A gyermekeknél: 4. Szász Lehel, 6. Vargyas Szilárd.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS