HIRDETÉS

Miklós Edit éremre hajt

Kovács Attila 2016. november 02., 15:18 utolsó módosítás: 2016. november 02., 15:30

Új világkupa-sorozat előtt otthon készül és pihen a napokban a csíkszeredai, magyar színekben versenyző Miklós Edit alpesi síző. Mint mondta, elégedett a felkészüléssel, a jövő évi világbajnokságon érmet szeretne szerezni.

Inkább feltöltődésre és pihenésre szánta az itthon töltött időt Miklós Edit, aki erőteremben is edz ebben az időszakban. „A síléceinket és felszerelésünket már elküldtük az Amerikai Egyesült Államokba, november 10-én utazunk. Két hét edzés következik az Egyesült Államokban, Copper Mountain-ben, onnan utazunk Kanadába a hónap végén, ott Lake Louise-ben lesz december első hétvégéjén az első világkupafutam” – mesélte. 

Super G-ben is indul

Mint megtudtuk, az új idényben lesiklásban és Super G-ben indul, a világkupafutamokon pedig minél többször szeretne dobogóra állni. „A Super G-ben az elején az első 30 közé igyekszem kerülni, és úgy gondolom, hogy a szezon végére sikerülni fog az első 20 között végezni” – fejtette ki. Hozzátette, 2017 februárjában, a svájci St. Moritzban megrendezendő világbajnokságon egy érem megszerzése a célja.

„Miklós Edit a svájci Stefan Abplanalp irányításával végezte a nyári felkészülést, és úgy értékelte, ez minden szempontból megfelelő volt. „Jó szakemberrel dolgozom, meg vagyok elégedve a csapattal és a felkészüléssel, mindenki jól végzi a saját dolgát. Úgy gondolom, reális esélyem van az éremszerzésre” – értékelt.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
1 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS