HIRDETÉS

Ausztria-kupát nyert Darvas Zsanett

Gergely Imre 2016. december 14., 10:27 utolsó módosítás: 2016. december 14., 10:54

Gyergyószentmiklósi lány végzett az első helyen az ausztriai nemzetközi sífutóversenyen az U18-as korosztályban.

Ausztriában készülnek a sífutó szezon versenyeire a román ifjúsági válogatott tagjai, és ez alkalmat adott arra is, hogy rajthoz álljanak Ramsauban a Nemzetközi Síszövetség hivatalos versenyének számító Ausztria-kupán. Nem akármilyen eredmény született, az U18-as korosztályban, az 5 kilométeres távon a Gyergyói ISK versenyzője, Darvas Zsanett győzött, német, osztrák, svájci, cseh és más nemzetek versenyzőit felülmúlva. Ugyanitt Kémenes Anna is remekül szerepelt, a 7. lett a 26 fős mezőnyben.

Zsanett összesítésben, azaz a felnőttekkel közös versenyben is az élmezőnyben végzett, a 12. lett 70 sportoló közül, míg Kémenes Anna eredménye a 29. helyet jelentette. A válogatott felkészülésén Jánosi István edző irányítása mellett a Gyergyói ISK részéről két lány, Darvas Zsanett és Kémenes Anna, valamint két fiú, azaz Fórika Szabolcs és Vakaria Áron vesznek részt. A következő hétvégén újra rajthoz állnak.

Közben itthon készülőben van a Bucsin-tetői sífutópálya, csak egy vastagabb hórétegre várnak a sífutók, hogy a lehető legjobb körülmények között készülhessenek a további megmérettetésekre – közölte Jánosi Béla igazgató.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS