HIRDETÉS

Nagyarányú győzelmet aratott a marosvásárhelyi FCM női csapata

Bálint Zsombor 2011. október 02., 14:33 utolsó módosítás: 2011. október 04., 10:53

A papírformát érvényesítve, nagyarányú győzelmet aratott az újonc Viitorul Buzău otthonában a marosvásárhelyi FCM 1. ligás női labdarúgó csapata.

Fotó: Boda L. Gergely

A házigazdák az elején még nagy ellenállást tanúsítottak, a 25. percig őrizték kapujuk érintetlenségét, azonban aztán beindult a marosvásárhelyi henger, különösen a második félidőben volt egyértelmű a vendégfölény, végül a FCM 15–1 (4–0) arányú sikerrel hagyta el a pályát.

Székes Károly együttesében góllal mutatkozott be a magyar támadó középpályás, Kopácsi Barbara, aki a Győri Dózsától érkezett a napokban a csapathoz, noha egyelőre csak csereként lépett pályára. A vezetőedző elmondta, hogy két másik magyar játékos is érkezik a közeljövőben, már csak a formaságok intézésére várnak: Jáhn Klaudia csatár és Púpos Ildikó hátvéd Pécsről igazol át.

A buzăui mérkőzésen a gólokat Pop 3, Göder 2, Dávid 2, Máté 2, Miklós, Herczeg, Roca, Barabási, Raţu és Kopácsi szerezték.

A FCM csapata: Părăluţă – Gorea (Roca), Berkeczi (Meleacă), Herczeg, Barabási, Miklós, Göder, Máté, Sandu (Dávid), Sárosi (Raţu), Pop (Kopácsi).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS