HIRDETÉS

Középdöntőznek a csíki kosárlabdás lányok

Székelyhon 2017. január 11., 09:43 utolsó módosítás: 2017. január 11., 15:10

A VSK Csíkszereda mindkét ifjúsági lány kosárlabdacsapata érdekelt lesz januárban és februárban az országos bajnokság középdöntőjében.

Fotó: Gecse Noémi

Az U13-as korosztályú együttes a B3 jelű csoportban folytatja a küzdelmet, a négycsapatos csoportnak a VSK mellett tagja még a Nagyváradi Crișul SK, a Marosvásárhelyi Sirius KK és a Brassói Brașovia ISK. A bajnokság turnérendszerben folytatódik februárban, négy torna után pedig a csoport első helyezettje jut tovább, részt vehet a döntőbe jutásért kiírt osztályozón.

A VSK Csíkszereda U16-os együttese az A1 jelű csoportban folytatja a küzdelmet. A csoport összetétele: Bukaresti ACS Admar, Nagyszebeni ISK, Dési LAPI, Alexandriai ISK, Brassói CSU Olimpia és VSK Csíkszereda.

A csapatok hétvégi fordulós rendszerben egy oda-vissza kört játszanak, majd a csoport első három helyezettje bejut a döntőbe, a csoportnegyedik pedig osztályozón vívhatja ki majd a legjobb nyolc közé jutást. Az U16-os csíki gárda első középdöntős meccsét január 22-én játssza, amikor a Brassói CSU Olimpia együttesét fogadja a Márton Áron és Segítő Mária gimnáziumok Kós Károly utcai tornatermében.

A VSK Csíkszereda lány kosárlabdacsapatait Endes Tünde és Nagy Kinga Katalin tanár-edzők készítik fel.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS