HIRDETÉS

Jászvásáron kezdi az évet a Sirius KK

Horváth Bálint Ottó 2017. január 03., 12:16 utolsó módosítás: 2017. január 03., 13:10

Idén először kupamérkőzésen lép pályára a Marosvásárhelyi Sirius KK női kosárlabdacsapat.

A Román Kupa nyolcaddöntőinek párharcaival kezdődik az újév az élvonalbeli női kosárlabda-együttesek számára. Oda-visszavágó rendszerben zajlanak a párharcok, a Marosvásárhelyi Sirius KK a Jászvásári Politehnica ellen küzd a továbbjutásért: az első mérkőzést szerdán 16 órától Jászvásáron játsszák, a visszavágót hétvégén, valószínűleg vasárnap Marosvásárhelyen rendezik.

Az élvonalban két újonc együttes az utolsó két helyet foglalja el a bajnokság ranglistáján (a marosvásárhelyiek megelőzik a jászvásáriakat), a párharc esélyesének pedig a Sirius KK számít, amely a bajnoki alapszakaszban mindkét találkozón legyőzte a Politehnicát: legutóbb december 16-án Marosvásárhelyen 83–65-re, korábban Jászvásáron 70–55-re nyert.

A nyolcaddöntő további párharcainak első mérkőzésein szintén szerdán a Szatmárnémeti VSK a Brassói Olimpiával (18 óra) és a CSBT Alexandria a Galaci Phoenixszel találkozik (19), csütörtökön a Kolozsvári Universitatea és az Aradi ICIM (18) mérkőznek meg, a visszavágókat pedig vasárnap játsszák. Az előző bajnoki idény első két helyezettje, a bajnokságban és a Román Kupában is címvédő Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC, illetve a CSM Târgoviște játék nélkül bejutottak a negyeddöntőbe.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS